Nuri Şahin: Çok üzgünüm, maçın hakkı en kötü 1 puandı

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Nuri Şahin, mücadelenin ardından açıklama yaptı.

HABER MERKEZİ

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Nuri Şahin, mücadelenin ardından açıklama yaptı.

Nuri Şahin, "Çok üzgünüm. Maçın hakkı en kötü 1 puandı. Bizim için iyi olacaktı. Kırılma anlarını doğru oynayamadık. Bireysel hatanın önüne geçemezsin. Sahanın kuruluğuna gitti Opoku. Anları doğru oynayamadık. 2-2'yi bulduk. O aralar iyi bastırdık. Hak ettiğimiz golü bulduk, 2-2. Maçı koparamadık. İkinci yarı başında maçı koparabilirdik. 2-1'den sonra takımım iyiydi. Dediğim gibi, anları doğru oynamak lazım. Sonuçta Beşiktaş'la, buraları bilen takımla oynuyorsun. Yeniden bu seviyelere çıkmak istiyorsak, o anları doğru oynamalıyız. Buraları öğrenmeliyiz. Yeniden Başakşehir'i o seviyeye getirmek istiyorsak, bu maçları kaybetmeyeceğiz. Ders olsun" dedi.

Başakşehir'in 2. golünü attıktan sonra sakatlanan Bertuğ Yıldırım için de konuşan Şahin, "Bertuğ Yıldırım muhtemelen elmacık kemiğini kırdı. Bizim için, Türk futbolu için çok değerli bir futbolcu. Üzgünüm." ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN SORUSUNA CEVAP

Deneyimli teknik adam kendisine sorulan "Geçmişte Sergen Hoca ile aranızda söylemler vardı. Yaşananlar bu maç öncesi sizi ekstra motive etti mi?" sorusuna ise şöyle yanıt veri:

"Size çok açık konuşacağım. Ben Türk futbolunun güzelliği için uğraşıyorum. Takımım iyi olsun diye uğraşıyorum. Hiç alanım olmayan yerler bunlar. %1 bile motive etmedi beni. Ben tamamen Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı hazırlık yaptım. Ben futbolun güzelliğinin peşindeyim. Herkes Türk futbolunu ve Türkiye Ligi'ni konuşsun istiyorum. Başakşehir başarılı olsun diye sabah akşam çalışıyorum."