Novak Djokovic'in koronavirüse yakalandığı açıklandı

Dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Sırp tenisçinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği ve sosyal mesafe kuralına uyulmaması nedeniyle tartışmalara sebep olan turnuvaya katılan Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov'da da Kovid-19 tespit edilmişti.

Teniste dünya sıralamasının 1 numarasında yer alan Novak Djokovic’in koronavirüs testinin pozitif olduğu duyuruldu. Sırp tenisçinin eşi Jelena Djokovic’in test sonucu da pozitif çıkarken Novak’ın oğullarının test sonuçlarının ise negatif olduğu açıklandı.

DJOKOVIC’İN DÜZENLEDİĞİ TURNUVAYA KATILAN GRIGOR DIMITROV’DA DA KOVID-19 TESPİT EDİLMİŞTİ

Novak Djokovic'in düzenlediği ve sosyal mesafelerin unutulmasıyla tepki çeken Adria Tour'da mücadele eden Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov’da da Kovid-19 tespit edilmişti.

Dünya sıralamasında 19. sırada yer alan Dimitrov'da koronavirüs tespit edilmesinin ardından Novak Djokovic’te de virüse rastlanması, turnuvaya katılan Dominic Thiem ve Alexander Zverev gibi isimleri akıllara getirdi. Söz konusu isimlerin koronavirüs testleriyle ilgili henüz bir bilgi geçilmedi.