Nkunku'da büyük pürüz

Serie A kulübü Milan'da oynamaktan memnun olan Fransız golcünün, Fenerbahçe'ye sıcak bakmadığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Nkunku için 25 milyon euro teklif etti. İtalyan ekibi ise 35 milyon euro talep ediyor.

HABER MERKEZİ

AKŞAM SPOR

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe, devre arasında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirme gayretinde. Faslı santrfor Youssef En-Nesyri'nin performansını yetersiz bulan Sarı-Lacivertliler, Jhon Duran'ın da istikrarsız formuna güvenemiyor. Kanarya'da birinci öncelik, forvet mevkisine transfer yapmak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündeminde birçok yıldız isim bulunuyor. İtalya Serie A ekibi Milan forması giyen Christopher Nkunku da adaylar arasında yer alıyor.

TÜRK SİRENLERİNE KARŞI KOYUYOR

Ancak Fransız golcünün transferi kolay değil. Milan, 28 yaşındaki santrfor için 35 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Fenerbahçe'nin teklifinin ise 25 milyon euro olduğu öğrenildi. Fiyat farkının yanı sıra, Nkunku'nun tavrı da transferi zorlaştırıyor. Başarılı forvet, Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giymeye devam etmek istiyor. İtalyan basınından Milanadictos, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe'nin ilgisi Nkunku'yu heyecanlandırmadı. Nkunku, Türk sirenlerine karşı koyuyor.

SERİE A DENEYİMİNDEN MEMNUN

Orada, Leipzig'deki eski teknik direktörü ve zirveye ulaşmasına yardımcı olan Domenico Tedesco ile buluşabilir. Ancak profesyonel açıdan bakıldığında Christopher Nkunku, Serie A deneyimi yaşamaktan memnun. Alt liglerde oynamak istemiyor." Bu sezon İtalyan ekibinde toplam 15 karşılaşmaya çıkan Fransız oyuncu, 3 gol ve 2 asistlik skor katkısı yaptı. Kulübüyle sözleşmesi Haziran 2030'da sona erecek. 28'lik forvet için toplamda 116.5 milyon euro bonservis ödemesi yapıldı. Güncel piyasa değeri ise 32 milyon euro olarak gösteriliyor.