Nihat Özdemir: Ligi dizayn ediyormuşuz, Galatasaray'ı şampiyon yapacakmışız

TFF Başkanı Özdemir, “G.Saray, Beşiktaş ve Fenerbahçe 51 puanda. Ama şunu bunu şikayet ediyorlar. Biz ligi dizayn ediyormuşuz! F.Bahçe'yi şampiyon yapacakmışız. Şimdi de G.Saray'ı...” dedi.

AKŞAM

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, beIN Haber'e açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş 51 puanla 25 haftayı tamamladılar. En son 28 yıl önce görülmüş. Ama şunu bunu şikayet ediyorlar. Hedefimiz, kalan haftaları tamamlayarak 16 Mayıs tarihinde tüm ligleri bitirmek. Biz ligi dizayn ediyormuşuz! Fenerbahçe'yi şampiyon yapacakmışız, son birkaç haftada Galatasaray'ı şampiyon yapacakmışız diyorlar" açıklamasını yaptı.

HER SONUÇTA İTİRAZLAR VAR'A

Başkan Nihat Özdemir, "Kazanıyorlar VAR'ı tenkit ediyorlar, kaybediyorlar VAR. Biz bu hakemlerle Süper Lig'i bitireceğiz. Sahada kim hak ederse o şampiyon olacaktır. Kimsenin aklına başka bir soru gelmesin. Maçlardan sonra sadece taraftarlar için açıklamalarda bulunmasınlar. Hangi hakemlerin hata yaptığını tespit ederek cezaları veriyoruz" ifadelerini kullandı. Bu arada G.Saray-Kasımpaşa maçının orta hakemi Erkan Özdamar ve VAR hakemi Fırat Aydınus'a bu hafta maç verilmedi.

KRİTİK TARİH 1 NİSAN

"1 Nisan'a kadar seyircili oynatma şansımız yok. 1 Nisan'da Sağlık Bakanlığı ile birlikte karar vereceğiz. 29 Mayıs'taki Şampiyonlar Ligi finalini de seyircili oynamak istiyoruz."

MAALESEF KÖTÜ

"Hollanda maçını G.Saray'ın sahasında oynamak istedik, maalesef sahanın son halini gördünüz. Şenol Hoca da orada oynasak mı oynamasak mı diye düşünüyor. Belki Olimpiyat olabilir."

YENİ İHALE 2022'DE

"2021-22 sezonu beIN Sports'un. 2022 sonu yeni yayın ihalesi yapmamız lazım. 5 yıllık ihale yapacağız. Ben isterim ki beIN Sports'la devam edelim."