Nihat Kahveci ve Atınç Nukan'ın rekoru kırılıyor! Beşiktaş Özkaynak'tan tarihi satış

Beşiktaş'ın ''özkaynak'' düzeni bir büyük transfer satışı daha yapmak üzere: Rıdvan Yılmaz... Daha önce Atınç Nukan, Nihat Kahveci ve Sergen Yalçın gibi isimlerden bonservis bedeli kazanan Beşiktaş Özkaynak şimdi de Rıdvan Yılmaz'ı Torino'ya göndermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş Futbol Akademi ya da diğer adıyla Beşiktaş Özkaynak... Türk futboluna birçok futbolcu kazandıran Beşiktaş'n futbol akademisi, bu kez Rıdvan Yılmaz'ı İtalya'ya göndermeye hazırlanıyor. Torino'nun talip olduğu Rıdvan Yılmaz için kıran kırana bir pazarlık yaşanıyor.

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yola devam" Maçın ardından duyurdu

RIDVAN YILMAZ İÇİN 5 MİLYON EURO ARTI PAY

Sabah'ın haberine göre, 20 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak adına ilk olarak bonuslar dahil 5 milyon euro teklif eden Torino, siyah-beyazlıların sonraki satıştan pay talebi doğrultusunda %10 önerisini getirmişti. Ancak Beşiktaş tarafından hem peşin miktarı hem de sonraki satıştan pay oranı az bulunarak kabul edilmemişti.

Bu gelişmenin ardından Çizme ekibi rakamsal açıdan değişikliğe gitmese de peşin tutarını 3'ten 4 milyon euroya çıkardı. Sonraki satıştan pay oranını ise Beşiktaş'ın istediği gibi %20'ye yükseltti. Görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Rıdvan Dilmen'den ortalığı karıştıracak "yasa dışı dinleme" iddiası!

RIDVAN YILMAZ'DAN REKORLA VEDA

Daha önce Atınç Nukan'ın 6 milyon euroya RB Leipzig'e, Nihat Kahveci'nin, 5 milyon euroya Real Sociedad'a, Sergen Yalçın'ın ise 5 milyon euroya İstanbulspor'a gittiği Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın Torino'ya satılmasıyla rekorun ilk adımı atılmış olacak. Genç futbolcu, bonservis miktarı artı sonraki satıştan pay yüzdesiyle birlikte Beşiktaş Özkaynak sisteminin sattığı en pahalı futbolcu olacak.

Erman Toroğlu'ndan olay sözler: İsmail Kartal, Ali Koç'un kucağına bombayı koydu

İTALYA'DA FORMA GİYEN TÜRK FUTBOLCULAR

- Hakan Çalhanoğlu (Inter)

- Merih Demiral (Atalanta)

- Mert Müldür (Sassuolo)

- Kaan Ayhan (Sassuolo)

- Koray Günter (Verona)

- Emre Güral (Crotone)

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi korkutan senaryo