Neymar'dan bir tek imza istemedi!

Almanlar, Paris Saint-Germain maçının İsveçli hakemine sert sözlerle yüklendi. Leipzig Teknik Direktörü Jesse Marsch, “Hakemlerin büyük takımları kayırdığını fark ediyorum. Ekberg, Neymar'dan bir tek imza istemedi.” diye konuştu. Alman basını da hakeme tepkili. İşte Şampiyonlar Ligi'nde öne çıkan gelişmeler...

AKŞAM

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü hafta maçında Red Bull Leipzig, Fransız ekibi Paris Saint Germain'i evinde konuk etti. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Leipzig bu sonuçla A Grubu'ndaki ilk puanını aldı ve Devler Ligi'ne veda etti. Maç sonu ise Alman ekibinden karşılaşmanın İsveçli hakemi Andreas Ekberg'e büyük tepki vardı. Leipzig Teknik Direktörü Jesse Marsch, PSG'nin zaman geçirmesine ve yaptığı sert faullere hakemin müsemma gösterdiğini vurguladı.

"SAYGI DUYMUYORLAR"

Neymar'ın kendisini sürekli yere atmasına ve hakemin de faul çalmasına sert tepki veren ABD'li çalıştırıcı, "Hakemlerin küçük takımlara karşı büyük takımları kayırdığını fark ediyorum. Hakem sadece Neymar'dan bir tek imza istemedi. Bizim gibi takımlara hakemlerin saygıları yok " şeklinde konuştu.

Öte yandan uzatma dakikalarında Dominik Szoboszlai'nin kullandığı ve Leipzig'e beraberliği getirdiği vuruştan önce Neymar'ın Szoboszlai'nin yanına giderek bir şeyler konuşması da akıllarda kaldı. Szoboszlai maç sonrasında yaptığı açıklamada Neymar'ın yanına gelip "Golü atabilecek misin? Emin misin?" gibi sorularla kafasını karıştırmaya çalıştığını iddia etti.

"VAR ANLAŞILSIN"

Borusssia Dortmund'un yıldızı Mats Hummels da Ajax maçında kendisini oyundan atan hakem Michael Oliver'a tepki gösterdi: "Söyleyecek sözüm yok VAR'ı anlaşılır hale getirin artık" dedi.

"GENÇ BİR TAKIMIZ"

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, Porto beraberliğine rağmen takımını övdü: "Büyümeye devam etmeliyiz, Şampiyonlar Ligi'nde hiç oynamamış birçok oyuncusu olan genç bir takımız. Bu deneyimleri, sahadaki konsantrasyonu ve tutumu her zaman maksimum olmak için kullanacağız. İlerleyen maçlarda iyi sonuçlar alacağız.