Neymar'a bir şok da babasından! Tutuklandı

Yıldız futbolcu, son günlerde özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor.Son olarak hamile olan eşini aldatıp özür dileyen Neymar'a bir şokta babasından geldi. İşte tüm detaylar...

Brezilyalı süperstar Neymar'ın başı dertten bir türlü kurtulmuyor. Geçtiğimiz günlerde hamile olan eşini aldattığı için özür dileyen yıldız oyuncu, babasından aldığı şok haberle sarsıldı. Neymar'ın babası, oğlunun evinde tutuklandı.

GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'de top koşturan ve takım kaptanları arasında yer alan Neymar, yine ilginç bir olayla futbol gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonun son bölümünde sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız için flaş bir iddia ortaya atılmıştı.

HAMİLE EŞİNİ ALDATTI

Neymar'ın hamile olan sevgilisini aldattığı ve durumu kız arkadaşının öğrendiği öne sürülmüştü.19 Nisan'da Instagram'daki 210 milyon takipçisine ikinci kez baba olacağını duyuran Neymar, nişanlısı Bruna Biancardi ile oldukça mutlu bir çift görüntüsü veriyordu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kız arkadaşını aldattığını ve büyük pişmanlık duyduğunu belirten Neymar, Bruna Biancardi'den özür diledi.

SANSASYONEL SÖZLER

Brezilyalı bir gazeteci, Neymar'ın kız arkadaşını hamileliği süresince birkaç kez aldattığını öne sürmüştü. Neymar sosyal medya hesabından konuya ilişkin itirafta bulundu ve kullandığı sözler gündeme damga vurdu. "Bru, bunu ikimiz ve ailemiz için yapıyorum. Sana bizim hayatımızda ihtiyacım var. Tüm bunlara ne kadar maruz kaldığını, bunlardan dolayı ne kadar acı çektiğini ve yanımda olmayı ne kadar istediğini gördüm. Ben senin yanındayım. Bir hata yaptım. Saha ve saha dışında hatalar yaptığımı her gün söyleyebilirim. Ancak özel hayatımdaki hatalarımı evde, ailem ve arkadaşlarımla baş başa kaldığımda çözerim..."

'KENDİMİ SENSİZ HAYAL EDMEİYORUM'

"Yaşananlar, hayatımdaki en özel insanlardan birine ulaştı. Yanımda görmeyi hayal ettiğim kadın, çocuğumun annesi ve onun ailesine ulaştı. Hatalarım ve gereksiz sözler için zaten özür diledim ancak bunu alenen de yapmak zorunda hissediyorum. Özel bir mesele aleni hale geldiyse özür de aleni olmalıdır. Kendimi sensiz hayal edemiyorum. Birlikte olacak mıyız bilmiyorum ama bugün denemek istediğimden sen eminsin. Bebeğimize olan sevgimiz kazanacak ve bizi sevgimiz güçlendirecek. Her zaman biz, seni seviyorum."

NEYMAR'A BİR ŞOK DA BABASINDAN

Neymar da Silva Santos, oğlunun Brezilya'daki malikanesinde çevre görevlisi Shayenne Barreto ile yaşadığı tartışmanın ardından tutuklandı. Neymar Sr, oğlunun memleketindeki malikanesinde çalışma yürütürken "çevre suçu şikayeti" üzerine tutuklandı, ancak gözaltına alınmadı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Brezilya yayın organı UOL, Mangaratiba bölgesi çevre sekreteri Shayenne Barreto ile tartıştıktan sonra tutuklandığını bildirdi. Neymar Sr gözaltına alınmadı, ancak polis, futbolcunun evinde "Ormansızlaşmaya, kayaların kırılmasına ve bir nehrin yönünü değiştirmeye" teşvik edecek büyük çaplı çalışmalar yürütüldüğü gerekçesiyle konuya ilişkin soruşturma yürütüyor.