Neymar, Kylian Mbappe ve Lionel Messi'ye salladı: Utanç verici!

Neymar'dan takım arkadaşlarına salvo! Paris Saint-Germain'de istenilen kendisi ile birlikte istikrarlı performansları yakalayamayan Kylian Mbappe ve Lionel Messi'ye Neymar, ''utanç verici'' sözleriyle yüklendi. Brezilyalı yıldıza takım arkadaşlarından nasıl bir yanıt gelecek merak konusu.

Aksam.com.tr

Neymar'dan takım arkadaşlarına ağır sitem! Brezilyalı yıldız, bu kadar geç form tuttukları için büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Neymar, Kylian Mbappe ve Lionel Messi ile beraber Paris Saint-Germain ön üçlüsünün Clermont'a karşı gösterdiği muhteşem performansın ardından yüzde 100'e bu kadar geç ulaşmış olmalarının "utanç verici" olduğunu ifade etti.

NEYMAR'I KYLIAN MBAPPE VE LIONEL MESSI'NİN PERFORMANSI TATMİN ETMEDİ

Paris Saint-Germain, Ligue 1'de Clermont'a karşı 6-1'lik galibiyet alırken Neymar ve Mbappe hat-trick yapma başarısı gösterdi. Mauricio Pochettino'nun ekibi, Ligue 1'in zirvesinde temsilcimiz Cengiz Ünder'in takımı Olimpik Marsilya ile olan puan farkını 12'e çıkardı.

Lionel Messi de maçta üç asist kaydetti. Neymar, bu performansından memnun olmasına rağmen, Mbappe ve Messi ile oluşturdukları üçlü gücün bu kadar geç etkili performans göstermesinden de memnuniyetsizliğini dile getirdi.

NEYMAR'A MBAPPE DE KATILDI

Neymar, Clermont galibiyetinin ardından gazetecilere verdiği röportajda, Ligue 1 kupasını ele geçirerek sezonu zirvede tamamlamak için motivasyonlarının en üst seviyeye geldiğini ifade etti.

30 yaşındaki Brezilyalı süper yıldız, "Her şeyden önce, bu gece kazandığımız için mutluyum. 3 gol attığım için de ayrıca mutluyum. Gittikçe daha iyiye gidiyoruz. Üçümüz de %100'ümüzdeyiz, ama sezonun sonunda bu seviyeye gelebildik. Bizim için utanç verici bir durum, fakat ligde kalan diğer maçları alacağız." ifadelerini kullandı.

Kylian Mbappe ise Canal+'a yaptığı maç sonu açıklamasında Neymar'ın katıldığını belirterek, "Evet, bunun şimdi olması çok üzücü oldu, ancak daha çok önemli başarılar kazanabiliriz. Biz, üç kalite oyuncu olduğumuzu düşünüyoruz. Biz, elimizden geldiğince takıma yardım etmeye çalışıyoruz. Bugün de bunu yapmaya çalıştık. Hayat bu. Bazen kazanırsın, bazen kaybedersin. İleriye bakman gerek, artık geçmişte kaldı. Biraz acımız vardı, bu hala var ama bir şeyler yapmak gerekiyor. Büyük bir kulüp ve büyük bir takım olduğumuzu ve kupalar kazanmak için burada olduğumuzu göstermeliyiz." diyerek düşüncelerini paylaştı.