Liverpool Villarreal maçı şifresiz mi? Nefesler tutuldu! Liverpool Villarreal maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçları heyecanlı bir şekilde başladı. Liverpool Villarreal maçı da yarı finalin ikinci müsabakası olarak futbolseverlerin karşısına çıkacak. Devler ligi organizasyonu dünyanın birçok bölgesinden canlı olarak yayınlanacak. Peki, Liverpool Villarreal maçı şifresiz nasıl izlenir? Liverpool Villarreal maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında karşı karşıya gelen Liverpool Villarreal maçı heyecanla beklenmeye başladı. Liverpool Villarreal maçının şifresiz olarak ücretsiz yayınlanması bu karşılaşmayı seyretmek isteyen kişileri sevindirdi. İngiliz ekibi İspanyol ekibine ev sahipliği yapacak. Anfield'da oynanacak mücadeleyi Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. İşte Liverpool Villarreal maçı ile ilgili bilgiler...

LİVERPOOL VİLLARREAL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Liverpool – Villarreal yarı final maçı 27 Nisan Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı olan karşılaşmayı TV8,5 canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak.

LİVERPOOL VİLLARREAL MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool - Villarreal yarı final ilk maçı bugün saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma TV8,5 kanalından şifresiz yayınlanacak. Futbolseverler maçı ücretsiz olarak seyredebilecek.

LİVERPOOL - VİLLARREAL MUHTEMEL 11'LERİ

Liverpool: Alisson, Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Thiago, Salah, Jota, Mane

Villarreal: Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Estupinan, Parejo, Capoue, Coquelin, Lo Celso, Alcacer, Danjuma

Çeyrek finalde Portekiz temsilcisi Benfica'yı eleyen Liverpool'da, ayağından sakatlığı bulunan Roberto Firmino'nun durumu netlik kazanmadı. Rövanşı 3 Mayıs'ta... Bundan önceki turda şampiyonluk adaylarından Bayern Münih'i geçerek büyük bir sürprize imzasını atan İspanyollar'da diz sakatlığı bulunan Alberto Moreno ile kasığında problem olan Gerard Moreno'nun durumu belli değildi. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 3 Mayıs Salı günü Villarreal'in stadı El Madrigal'de oynanacak.