Nefes nefese Pjanic!

Kartal'ın 1 yıl kiralık olarak renklerine kattığı Bosna Hersekli yıldız için filmleri aratmayacak bir operasyon yapıldı. Geçen sezonki Ghezzal transferinin benzeri yaşanırken hikaye mutlu sonla bitti.

AKŞAM

BEŞİKTAŞ Kulübü, Barcelona'dan kadrosuna kattığı Bosna Hersekli yıldız futbolcu Miralem Pjanic'i UEFA listesine kaydetti. Siyah-Beyazlılar, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynatabilmek için adeta zamanla yarıştı. Önceki gün saat 22.40 gibi İstanbul'a getirilen Pjanic, sağlık kontrollerinin ardından TFF Tescil Bürosu'na götürüldü. TFF Tescil Bürosu'nda resmi imzaların atılması sonrasında da evraklar UEFA'ya gönderilerek yıldız ismin Şampiyonlar Ligi listesine kaydedilmesi sağlandı.

ÇEBİ: TRANSFERİ NOKTALADIK

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF Tescil Bürosu'ndan çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, "Enteresan bir transfer oldu. Transfer konusunda son dakika böyle şeyler olabiliyor. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyoruz. Pjanic'i, UEFA listesine 1-2 dakika kala yetiştirdik. Bence transferi noktaladık. Yaptığımız transferlerde Sergen hocamızın onayı ile hareket ettik" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlılar, Pjanic'e 2021-2022 sezonu için 2 milyon 750 bin euro garanti ücret ödeyecek.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI EN İYİSİ

Barcelona'ya kiralama bedeli ödenmeyecek. Geçen sezon Ghezzal transferinde Siyah-Beyazlılar evrakları motosikletlerle yetiştirmişti. Pjanic, "Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş taraftarı en iyisi. Stadyumda taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Çok heyecanlıyım. Burada birçok kupa kazanmak istiyorum. Kartal'ın hedefi her zaman zirvedir" açıklamasında bulundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, 15 numaralı formayı giyecek. Miralem Pjanic takviyesi sonrasında Kara Kartal'da istenilen tüm oyuncular kadroya katılmış oldu.