Nedir bu Lionel Messi'nin çilesi! PSG'de büyük isyan

Lionel Messi'nin üzerinde kara bulutlar dolanmaya devam ediyor... Sezon başında Paris Saint-Germain'e transfer olan süper yıldız, Fransız devindeki formsuz haliyle kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor. Real Madrid yenilgisinin ardından tepkilerin odağında yer alan Lionel Messi'nin PSG'de takım için gruplaşmalara kurban gittiği belirtildi.

Aksam.com.tr

Lionel Messi ve PSG'nin üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor. Devler Ligi'nde Real Madrid'e olaylı şekilde mağlup olan Paris ekibinde futbolcuların kendi içinde gruplaşmaya başladığı iddia edildi.

LIONEL MESSİ GRUPLAŞMAYA KURBAN GİTTİ

RMC Sport'un haberine göre, Paris Saint-Germain'de futbolcular Güney Amerikalılar ve Fransızca konuşanlar olarak ikiye ayrıldı. Bu gruplaşma futbolcuları saha içerisinde birbirlerine mesafeli davranmasına kadar gitti.

LIONEL MESSI PSG'Yİ KUTUPLAŞTIRDI MI?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e sansasyonel bir şekilde elenen Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe haricindeki tüm oyunculara yönelik taraftar tepkisinin devam etmesi Fransız devindeki krizi derinleştirdi.

NEYMAR'A DESTEK HAKIMI'YE TEPKİSİZLİK

Paris Saint-Germain'deki bu gruplaşma sahaya da yansıdı. Fransa Ligi'nde Monaco karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Güney Amerikalılar ve Fransızca konuşanlar olmak üzere gruplaşan futbolcuların bu ayrımcı tavrı sahaya da yansıdı.

Fransızlar bu gruplaşma için, "Neymar faule maruz kaldığında hakeme itiraza giden 5 oyuncu oluyor ama Hakimi'ye faul yapıldığında aynı şey olmuyor." ifadelerini kullandı.

KUTUPLAŞMANIN FATURASI POCHETTINO'YA KESİLEBİLİR

Paris Saint-Germain yönetimin bu kutuplaşmadan aşırı derece de rahatsız olduğu ve faturayı Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino'ya kesebileceği belirtildi.

2021 yılının Ocak ayında PSG'nin başına geçen Mauricio Pochettino, başkent ekibiyle Fransa Kupası ve Fransa Süper Kupası'nı kazandı.

Paris Saint Germain'le 74 maça çıkan Arjantinli teknik direktör 50 galibiyet, 10 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Mauricio Pochettino bu maçlarda 2.16 puan ortalaması yakaladı.