Ne yaptın sen Yusuf Yazıcı! Bütün herkes onu konuşuyor

Yusuf Yazıcı Yunanistan'da gündem oldu. Son olarak Lille forması giyen ve bir sürelik bekleyişin ardından Olympiakos'a transfer olan milli futbolcu, adından söz ettirmeye başladı. İşte Yusuf Yazıcı cephesinde yaşananlar...

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı, 2024/25 sezonuna boşta olarak girdi. Uzun süre hiçbir takımla imzalamayan ve özellikle kendisine Türkiye'den gelen teklifleri geri çeviren milli futbolcu, Yunanistan'ın yolunu tutmuştu. Yunan ekibi Olympiakos'a imza atan 27 yaşındaki on numara, çok kısa bir sürede adından söz ettirmeye başladı.

YUSUF YAZICI YUNANİSTAN'DA GÜNDEM

Kariyeri boyunca Trabzonspor, CSKA Moskova ve Lille formaları giyen Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı Olympiakos oldu. Yunan ekibiyle 3 yıllık anlaşma sağlayan Yusuf, buradaki yeni macerasına oldukça iyi başladı. Yusuf Yazıcı, Olympiakos formasını ilk kez Atromitos ile oynanan hazırlık maçında giydi. Takıma adapte olmayan çalışan milli oyuncu, henüz maçın 5. dakikasında da golünü attı ve takımının galibiyetinin mimarlarından oldu.

Yusuf Yazıcı'nın bu maç ile birlikte antrenmanlardaki görüntüsü ve kısa sürede gösterdiği performans büyük takdir topladı.

TAKIMIN YILDIZI OLACAK

Geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'ni kazanarak büyük bir başarı yakalayan Olympiakos, bu sezon da UEFA Avrupa Ligi'nde kupayı hedefliyor. Takımdaki önemli oyuncuların yanı sıra Yusuf Yazıcı transferi de taraftarlarda büyük heyecan yaratmıştı. Yunan basını, Yusuf Yazıcı'nın yeni takımına oldukça etkili başladığını belirterek, antrenmanlardaki görüntüsüne dikkat çekti.

Yapılan haberlerde, antrenmanlarda büyük gelişim gösterdiği ve teknik direktör Luis Mendilibar'ın sistemine hızla adapte olduğuna vurgu yapıldı. Öte yandan hala zamana ihtiyacı olduğu belirtilse de bu yükselişini sürdürmesi durumunda sezon boyunca takımın bir numaralı yıldızı olması bekleniyor.

www.aksam.com.tr