Ne yaptın sen Barış Alper Yılmaz! Galatasaray'da ortalık yıkıldı: Herkes onu konuşuyor...

Barış Alper Yılmaz Galatasaray formasıyla Süper Lig'e damga vuruyor. Sarı kırmızılıların en önemli oyuncularından biri olmayı başaran milli futbolcu, gündem oldu. İşte Barış Alper Yılmaz'ın yakaladığı o istatistik...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da sezonun en dikkat çeken performansı Barış Alper Yılmaz'a ait. Teknik direktör Okan Buruk'un birden fazla pozisyonda oynattığı 23 yaşındaki futbolcu, lige damga vurmaya devam ediyor. Son olarak Başakşehir maçında ağları sarsan Barış Alper Yılmaz, kariyerinde ise bir ilki yaşadı.

BARIŞ ALPER YILMAZ SÜPER LİG'E DAMGA VURUYOR!

Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, aslen bir forvet oyuncusu olmasına rağmen bu sezon sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat ve santrfor bölgelerinin tamamında forma giydi. Teknik direktör Okan Buruk'un jokeri haline gelen yıldız isim, Başakşehir maçında da takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Barış Alper Yılmaz, bu golle kariyerinde ilk kez 3 maç üst üste gol sevinci yaşadı.

DEVLER ONU İSTİYOR, GALATASARAY BIRAKMIYOR!

Ara transferde birçok önemli kulüp, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın kapısını çalmıştı. Ancak teknik direktör Okan Buruk'un talebi üzerine sarı kırmızılı yönetim, şampiyonluk yarışı sırasında onu bırakmama kararı aldı.

Milli futbolcu, bu performansıyla gelecek yaz da Avrupa devlerini peşinden koşturacak gibi duruyor.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA FAİR-PLAY ÖRNEĞİ

Galatasaray'ın Başakşehir'i konuk ettiği müsabakanın ikinci yarısında hakem Cihan Aydın, Galatasaray lehine korner kararı verdi. Barış Alper Yılmaz ise, "Benden çıktı" diyerek kararı değiştirdi. Cihan Aydın da Barış Alper Yılmaz'a teşekkür etti.