Ne yaptın Frank Lampard! 100 milyon euroluk yıldızın Süper Lig'e transferine engel olmuş!

Frank Lampard'ın Adana Demirspor'un Dele Alli transferine taş koyduğu ortaya çıktı. Adana ekibinin başkanı, Dele Alli transferi için Tottenham'la anlaştıklarını ancak Frank Lampard'ın Everton'ın başına geçtikten sonra oyuncuyu istediği ve transferi gerçekleştirdiğini dile getirdi. 4 yıl önce Dele Alli'nin piyasa değeri 100 milyon euro seviyelerindeydi.

Adana Demirspor'un dünyada büyük sükse yapacak transferine Frank Lampard'ın taş koyduğu ortaya çıktı. Murat Sancak, Dele Alli'yi kiralamak için Tottenham'la anlaştıklarını ancak Frank Lampard'ın Everton'ın başına geçmesinin ardından oyuncuyu istediği ve transferi gerçekleştirdiğini söyledi.

Vedat Muriqi ilk maçında La Liga rekoru kırdı! İspanya ve İtalya'da gündeme oturdu

"DELLE ALI TRANSFERİMİZİ FRANK LAMPARD BOZDU"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sancak, "Dele Alli için Tottenham'la anlaşmıştık. Bize kiralık vereceklerdi. Hatta abisi Türkiye'ye geldi. Transfer neredeyse bitmişti. Tam o sırada Frank Lampard Everton'a gidince o bizim işi bozdu" ifadelerini kullandı.

4 YIL ÖNCE PİYASA DEĞERİ 100 MİLYON EUROYDU

2015 yılında Tottenham'a transfer olduktan sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Dele Alli'nin 2018'li yıllarda piyasa değeri 100 milyon euro seviyelerindeydi.

Emre Belözoğlu'ndan bir garip transfer açıklaması! İmzayı attı, haberi bile yok!

"HULK'U KULÜBÜ BIRAKMADI"

Öte yandan Hulk'u da istediklerini belirten Sancak, "Hulk'u transfer etmek istedik ama kulübü bırakmadı" şeklinde konuştu.