Ne Taylan Antalyalı ne Okan Kocuk! Okan Buruk üstünü çizdi: Ayrılabilir

Galatasaray'da Taylan Antalyalı ve Okan Kocuk'un isimleri ayrılık için konuşulurken teknik direktör Okan Buruk, ilk bileti kesti. Okan Kocuk ile birlikte geçen sezon Giresunspor'da top koşturan Emre Taşdemir için Okan Buruk, ''ayrılabilir'' raporu verdi. Aslan'da şimdi gözler Taylan Antalyalı'da.

Okan Buruk ile yeni bir başlangıç yapan Galatasaray'da yaprak dökümü başlıyor. Başta Taylan Antalyalı, Okan Kocuk, Berkan Kutlu gibi isimler olmak üzere birçok futbolcunun ayrılık için isimleri konuşulurken ilk veda geldi çattı.

Haris Seferovic ikna oldu! Galatasaray transferde durmuyor

TAYLAN ANTALYALI, OKAN KOCUK DERKEN EMRE TAŞDEMİR

Fanatik'in haberine göre teknik direktör Okan Buruk, 2019'da Bursaspor'dan kadroya katılan ve bir türlü bekleneni veremeyen Emre Taşdemir'in üstünü çizdi. Geçen sezonu Giresunspor'da geçiren 26 yaşındaki sol bekle yollar ayrılacak.

Son dakika! "William Carvalho Galatasaray'da" Aslan'dan Fenerbahçe'ye bir çalım daha

OKAN BURUK'UN RAPORU: "AYRILABİLİR"

İkinci etap kamp kadrosunda yer almayan Emre Taşdemir için teknik direktör Okan Buruk, "ayrılabilir" raporu verdi. Cimbom'un, tecrübeli oyuncuyu isteyen takıma bonservis konusunda kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Emre geçen sezon Yeşil-Beyazlı formayla 21 maça çıktı, skor katkısı yapamadı.

Dursun Özbek yönetiminden 1 ayda 15 milyon euro ödeme

Galatasaray'dan TFF'ye "beş yıldızlı logo" itirazı: İzansız ve hukuksuz...