Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sonrası 2 sürpriz ayrılık daha! Taraftarlar şaşkın

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic, Fabrice N'Sakala, Cyle Larin, Adem Ljajic gibi isimlerin takımdan ayrılacağı dedikoduları gündemdeki yerini korurken Michy Batshuayi ve Ersin Destanoğlu için çok konuşulacak transfer iddiası ortaya atıldı. Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Meksika ve Belçika basını Batshuayi, Fransız basını ise Ersin Destanoğlu'yla ilgili transfer haberi geçti.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası taşlar yerinden oynuyor. Miralem Pjanic'in devre arasında Barcelona'ya döneceği konuşulurken, kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala ile yolların ayrılacağı, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin ve Adem Ljajic gibi isimlerle de vedalaşılacağı belirtiliyor.

Tüm bu gelişmeler gündemdeki yerini korurken Meksika, Belçika ve Fransız basını gündeme bomba gibi düşecek 2 transfer haberi geçti.

TIGRES BATSHUAYI İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLIYOR

AS Mexico'nun haberine göre Tigres, Michy Batshuayi'yi transfer etmek için görüşmelere başlıyor. Tigres ekibinin kadrosunda Batshuayi'nin Marsilya'da birlikte forma giydiği Andre Pierre Gignac ve Florian Thauvin de bulunuyor.

BELÇİKA BASININDAN MICHY BATSHUAYI İDDİASI

Voetbalkrant adlı site ise 'Bu transfer haberi çok konuşulacak' başlığıyla Michy Batshuayi iddiası ortaya attı. Haberde "Batman artık Türkiye'de popüler değil. Sergen Yalçın, Batshuayi'nin transfer edilmesini istedi ancak Belçikalı yıldız gelişinden bu yana sadece 4 gol attı. Son golü de 2 ay öncesine dayanıyor. Batshuayi, Sergen Yalçın'ın istifasıyla Türkiye'deki en büyük hayranını kaybetti. Türk basını da Bashuayi'yi pek sevmiyor. Kesin olan bir şey var; Batshuayi sezonun ikinci yarısında toparlanmazsa Beşiktaş transfer opsiyonunu kullanmayacak. Ayrıca sürpriz bir adayın da (Tigres) Batshuayi'nin kariyerini canlandırmak için öne çıktığı söyleniyor" ifadelerini kullandı.

ERSİN DESTANOĞLU DEVRE ARASINDA GİDEBİLİR

Öte yandan Fransız basınında çıkan habere göre Lyon ve Nice, Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için Siyah-Beyazlıların kapısını çalmaya hazırlanıyor. Söz konusu haberde Beşiktaş'ın Ersin Destanoğlu için 12 milyon euro istediği aktarılırken resmi teklifin birkaç gün içinde yapılacağı ve devre arası transfer döneminde işin bitebileceği belirtildi.