Ne Joachim Löw, ne Marcelo Bielsa: Beşiktaş istedi, Fenerbahçe gizli görüşmeye gitti!

Fenerbahçe'den Daniel Farke sürprizi! Önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sıklaştıran ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu kez bir futbolcu için değil bir teknik adam için karşı karşıya geldi. Joachim Löw ve Marcelo Bielsa ile sıcak temas halinde olan ''Sarı-Kanarya''nın, Beşiktaş'ın ilgilendiği Daniel Farke ile kontak kurduğu öğrenildi.

İsmi Beşiktaş ile anılan teknik direktör Daniel Farke'nin, Fenerbahçe ile temas kurduğu öğrenildi. Sezona İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich City'de başlayan Farke, Ocak ayında Rus ekibi Krasnodar'a geçmiş, savaş dolayısıyla maça çıkmadan ayrılmıştı.

Hürriyet'te yer alan haberde, önceki gün İstanbul'dan ayrılıp Londra'ya giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un buradan Almanya'ya geçerek teknik direktör aday listesinin 1 numarasında yer alan Joachim Löw ile yeni bir görüşme yapacağı kaydedildi. Löw konusunun 2 hafta içerisinde çözülebilecek seviyede olduğu ifade edildi.

Ancak Almanya'dan gelen bilgiler, tecrübeli teknik adamın henüz Fenerbahçe ile ilgili kesin kararını vermediği yönünde.

SAVAŞ NEDENİYLE AYRILDI

Fenerbahçe için bir başka ciddi aday Jorge Jesus. Portekizli teknik adam daha önce başkan ve yönetici seviyesinde sarı-lacivertlilerle görüştü ve anlaşmaya sıcak baktığını bildirdi.

Sabah'ın haberine göre, Beşiktaş'la adı anılan Daniel Farke'nin, Fenerbahçe ile temas kurduğu bildirildi. Sezona Norwich'te başlayan Farke, Ocak ayında Rus ekibi Krasnodar'a geçmiş, savaş dolayısıyla maça çıkmadan ayrılmıştı.

Ersin Destanoğlu için geldiler, ezeli rakibin yıldızını beğendiler