Ne Fenerbahçe'ye ne de Galatasaray'a yar oldu, transfer yattı!

Ara transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündeminde olan eski Beşiktaş oyuncusu Mohamed Elneny'den ezeli rakiplere kötü haber geldi.

Ajansspor

Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansı gösteremeyen ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, ara transfer dönemini iyi değerlendirerek, kadrolarına takviye yapmak istiyor. Yapılacak eklemeler ile alternatifli ve güçlü bir yapı kurmak isteyen kulüpler, Beşiktaş'ın eski oyuncusuna talip oldu.

Galatasaray'da büyük sevinç! Tam 13 ay sonra sahalara döndü

TRANSFER OLMADI

Ajansspor'un İngiliz basınından aktardığı haberlere göre, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın orta sahalarında düşündüğü isimden kötü haber geldi.

Bir dönem kiralık olarak Beşiktaş forması da giyen Arsenal oyuncusu Mohamed Elneny, takımın o bölgeye takviye yapamaması nedeniyle takımda kalmaya hazırlanıyor.

Vedat Muriqi transferi hayırlı olsun! Kiralama ve satın alma bedeli belli oldu

FENERBAHÇE'NİN GÖRÜŞMELERİ SONUÇSUZ

Premier Lig ekibinin, kısa vadede kadrolarında Elneny'i düşündükleri ifade edilen haberde, oyuncu ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe'nin transferi tamamlamasının düşük bir ihtimal olduğu kaydedildi.

Burak Elmas gözünü karattı! 36 milyon euroluk orta saha yolda

ELNENY'NİN BEŞİKTAŞ KARNESİ

2019 yılında Beşiktaş'a kiralanan Mohamed Elneny, Siyah-Beyazlı forma ile 36 maça çıktı. Kısa sürede o bölgenin vazgeçilmezi haline gelen 29 yaşındaki Mısırlı, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

Fenerbahçe'de büyük korku! Berke Özer bedavaya elden kaçıyor

MOHAMED ELNENY'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

11 Temmuz 1992 doğumlu Mohamed Elneny, futbola ülkesi Mısır'ın El Ahly takımında başladı. El Mokawloon, FC Basel ve Arsenal formaları giyen ön libero, Beşiktaş ile kiralık sözleşme imzaladı. 1 sezon Türkiye'de mücadele eden oyuncu, Premier Lig'in köklü kulüplerinden Arsenal'e geri döndü.

Bu sezon Arsenal ile 10 karşılaşmada görev alan Mohamed Elneny, takımına gol katkısı sunamazken, 1 kez asist kaydetti.

Galatasaray'dan kaleye dev hamle! Borussia Dortmund'la görüşmeler sürüyor