Ne Çağdaş Atan ne Okan Buruk ne de Samet Aybaba! İşte yeni teknik direktör…

Serkan Özbalta sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren ve adı Çağdaş Atan, Okan Buruk, Samet Aybaba gibi isimlerle anılan Altay'da son karar verildi. İzmir ekibinin liste başında Sinan Kaloğlu var. Altay, Sinan Kaloğlu'yla ön görüşmesini yaptı.

Teknik direktör arayışlarına devam eden ve adı Çağdaş Atan, Okan Buruk, Samet Aybaba gibi isimlerle anılan Altay, Sinan Kaloğlu'nda karar kıldı. İzmir ekibi, eski futbolcusu Sinan Kaloğlu ile ön görüşme yaptı.

2000-2003 yılları arasında siyah-beyazlı formayı giyen, o dönemde Süper Lig'e çıkan kadronun yıldızı olarak parlayan Kaloğlu, ardından Beşiktaş'a transfer olmuştu. Vitesse ve Bochum gibi üst düzey Avrupa ekiplerinde görev yapıp futbol yaşamını 2017'de noktalayan Kaloğlu, ardından antrenörlüğe geçiş yaptı.

Şu anda Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü'nde eğitmenlik yapan, Pro Lisans dahil bir çok kursta antrenör eğitmenliği yapan 41 yaşındaki teknik adamın imza atacağı sızan bilgiler arasında yer alıyor. Sinan Kaloğlu'nun Altay yönetimi ile yaptığı görüşmede, "Altay, evladını çağırıyorsa gelmek görevdir. Her Altaylının armasına borcumu ödemesi gerekir" dediği öğrenildi.