NBA 2018 All Star etkinlikleri

NBA ALL Star yarışmaları ve etkinleri başladı. Milyonlarca kişi 2018 NBA All Star etkinlikleri neler yarışmalarda kimler birinci oldu? Sorusuna yanıt araştırılıyor.

Tüm dünyanın merakla beklediği NBA All-Star bu sabaha karşı start aldı . NBA All Star her yıl düzenlenen bir etkinliktir. Bu yıl Los Angelas'ta düzenlenen 2018 NBA All Star için heyecanlı yarışmalar kaldığı yerden devam e diyor. Yetenek yarışması, smaç ve üçlük yarışmaları hangi gün saat kaçta yapılacak? All Star maçı ne zaman? soruların yanıtlarını araştıranlar için ayrıntıları bu haberimizde derledik. 2018 NBA All-Star Hafta Sonu'nun ilk etkinliğinde dünya takımı, ABD'yi 155-124 mağlup etti. Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu organizasyonunun ilk gününde dünya karması, ABD karmasını 155-124 yendi. NBA takımlarından Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers'ın sahası Staples Center'ın ev sahipliği yaptığı 67. organizasyonda, "Yükselen Yıldızlar" müsabakasında, ABD ile dünya karması karşılaştı.

Kadrolarında en az 3 çaylak ve en az 3 ikinci yıl oyuncusu bulunduran onar kişilik ABD takımı ile dünya takımı mücadelesinde kazanan taraf rakibini 155-124'le geçen dünya karması oldu. İşte NBA All Star festivali Canlı İzleme linki ve detayları…


NBA ALL STAR YARIŞMALARI VE ETKİNLİKLERİ CANLI İZLE

NBA ALL STAR HAFTA SONU ETKİNLİK PROGRAMI

Basketbol All Star maçı naklen yayınlanıyor. 17 Şubat Cumartesi günü saat 03:00'de oynandı. Basketbol All Star ünlüler maçı 17 Şubat Cumartesi saat 04:00'ten S sport ekranlarında futbolseverlerle buluştu.

Hafta sonunu ilk etkinlikliği "Ünlüler maçı" 17 Şubat Cumartesi günü TSİ 03:00'te başlamış oldu. Bir dönem NBA'de oynamış Paul Pierce, Tracy McGrady, Jason Williams, Nate Robinson'ın yanı sıra Andre De Grasse, Candace Parker, Stefanie Dolson, Jamie Foxx, Common, Nick Cannon gibi spor ve televizyon dünyasından tanınmış kişiler, maçta karşı karşıya gelecek.