Nasıl olur! Ali Koç 10 milyon euro maaşı kabul etti! Yeni teknik direktör...

Ali Koç teknik direktör konusunda sağ gösterip sol vurdu. Joachim Löw'le anlaşması beklenen Ali Koç'un Portekiz'e uçtuğu ve Jorge Jesus'la görüştüğü iddia edildi. Ali Koç'un daha önce yıllık 10 milyon euro maaş talep eden Jorge Jesus'a istediği her şeyi sunduğu belirtildi.

Ali Koç'tan Jorge Jesus hamlesi geldi. A Bola'nın haberine göre Ali Koç Portekiz'e gelip Jorge Jesus ile yüz yüze görüştü. Göreve Joachim Löw'ü getireceği öngörülen Fenerbahçe'de başkan Koç'un bu hamlesi, Alman teknik adamla görüşmelerin sürüncemeye girdiği şeklinde yorumlandı.

ALİ KOÇ, JORGE JESUS'UN TÜM TALEPLERİNİ KABUL ETTİ İDDİASI

Haberde Ali Koç'un Lizbon'a gelip Jorge Jesus'la olumlu geçen bir görüşme yaptığı belirtildi. Ali Koç'un daha önce yıllık 10 milyon euro gibi astronomik bir maaş talep eden Jorge Jesus'un neredeyse tüm taleplerini kabul ettiği haber detayında verildi.

2015 YILINDA FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ SON ANDA YATMIŞTI

Jorge Jesus'un 2015 yılında da Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü hatırlatılırken Portekizli teknik adamın nihai kararını mayıs ayında vereceği belirtildi. Son olarak Benfica'yı çalıştıran 67 yaşındaki Jorge Jesus, 28 Aralık 2021'de Portekiz devinden ayrılmıştı.