N'aptın Sergen Yalçın! Beşiktaşlıların dört gözle beklediği transferi veto etmiş

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın Abdülkerim Bardakcı transferini veto ettiği ortaya çıktı. Beşiktaş yönetiminin anlaşma sağladığı Abdülkerim Bardakcı'nın Sergen Yalçın tarafından istenmediği ve transferin son anda yattığı belirtildi. Siyah-Beyazlıların yine gündeminde olan başarılı savunmacı, taraftarların da gözdesi durumunda.

Ajansspor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gerçeği aylar sonra ortaya çıktı. Siyah-Beyazlıların şu anda da peşinde olduğu Abdülkerim Bardakcı'nın Sergen Yalçın'dan ret yediği iddia edildi. Beşiktaşlı taraftarlar, transferin gözdesi olan 27 yaşındaki stoper için eski hocalarının bu kararına anlam veremedi.

SERGEN YALÇIN, ABDÜLKERİM BARDAKCI'YI İSTEMEMİŞ!

Ajansspor'un haberine göre Beşiktaş'ın transferi için mesai harcadığı Abdülkerim Bardakcı'nın Sergen Yalçın döneminde Siyah-Beyazlıların kapısından döndüğü ortaya çıktı. Erdal Torunoğulları'nın Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevini yürüttüğü dönemde Abdülkerim Bardakcı ile söz kestiği ancak hocanın veto etmesi üzerine transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Yeni sezon öncesi Abdülkerim Bardakcı için girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Konyaspor'un yüksek bonservis talebi nedeniyle transferi bitirmekte zorlanıyor.

ABDÜLKERİM BARDAKCI'NIN KONYASPOR İSTATİSTİKLERİ

Konyaspor ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki stoper, bu sezon Yeşil-Beyazlılarla çıktığı 28 maçta 4 gol, 4 asistlik müthiş bir performans sergiledi.

Rıza Çalımbay haklı çıktı! Sivasspor'dan tarihi transfer satışı: Bitti bu iş

Mario Balotelli'nin yanına rüya transfer! Başkanın 'yıkıcı tim'i hazır: 2 yıllık sözleşme

Enes Ünal inanılmazı başardı! 'Karim Benzema bak işine kardeşim'