Napoli gözünü kararttı: Şimdi de Altay Bayındır!

Kim Min-jae'yi Fenerbahçe'den koparan Napoli, Altay Bayındır'ın durumunu sordu. İlk etapta olumsuz yanıt almalarına rağmen bu transferde ısrarcı oldukları öğrenildi.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ın da Napoli'nin listesine girdiği belirtildi.

İtalya basınından Tutto Napoli'de yer alan haberlere göre, Napoli'nin Kim Min-jae için yapılan görüşmelerde, başarılı kalecinin de durumunu sorduğu ancak ret cevabı aldığı aktarıldı.

İtalyan yöneticilerle yapılan görüşmede, Altay'ın sözleşmesinin yenileneceği bilgisi aktarıldı. Genç file bekçisinin, 2023'te bitecek olan mukavelesinin 2027'ye kadar uzatılacağı, Napoli'ye iletildi.

Fenerbahçe'den Yanis Hamache yoklaması

AVRUPA HAYALİ VARDI

Başarılı eldivenin yeni kontratından yıllık 2 milyon euro kazanacağı kaydedildi. Ancak İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'ye verilen olumsuz yanıta rağmen bu transfer dosyasının kapanmadığı öğrenildi.

İtalyan ekibinin, genç kalecinin aklını çelmeye çalıştığı konuşuluyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda Avrupa'da oynama hayali olduğunu söyleyen Altay'ın nasıl bir karar vereceği henüz belli değil.

Başarılı milli kalecinin 20 milyon euronun altında bir rakama satılması beklenmiyor. Bu sezon ayrılma ihtimali ise hayli düşük görülüyor.

Fenerbahçe'ye Mbwana Samatta'dan kötü haber

EN BÜYÜK HEDEFLERİ

Ancak Napoli'nin şartları zorlayacağı yazıldı. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa yaz transfer döneminde Altay Bayındır'ın gidişine izin verilebilir.

Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus'u getiren ve birçok önemli transfer yapan Sarı-Lacivertliler'de Başkan Ali Koç, en büyük hedeflerinin bu sezon şampiyon olmak olduğunu söylemişti.

Bu sezon özelinde takımın yıldızlarının elden çıkarılması zor gibi gözükse de çok iyi teklifler gelmesi halinde durum değişebilir. Altay Bayındır konusunda ise neler yaşanacağı oldukça merak ediliyor.

Gustavo Henrique için 3 milyon euro

Marcelo elden kaçtı!