HABER MERKEZİ
Galatasaray'ın Napoli ile olan Victor Osimhen pazarlıkları sürüyor. Son olarak İtalyan ekibine 70 milyon euro teklif eden sarı kırmızılılar, bir kez daha ret cevabı aldı.
Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Napoli'ye 70 milyon euro'luk teklifte bulundu. Napoli, Galatasaray'ın banka garantili 70 milyon euro'luk teklifini reddetti. İtalyan ekibi, Osimhen için garanti 75 milyon euro istiyor.
Galatasaray, bu gelişmenin ardından Napoli'ye yeni bir teklif daha iletti. Sarı-kırmızılılar, Napoli'ye 40 milyon euro'luk peşin ödeme yapacağını iletti. Kalan 35 milyon euroluk kısmın iki taksit halinde ödeneceği bildirildi. Ayrıca banka teminatının verileceği de yeni görüşmede Napoli Başkanı Aurelio De Laurentis'e iletildi.
Galatasaray son teklifinin ardından Napoli'den gelecek cevabı beklemeye geçti.