Namağlup şampiyon teknik direktör Altay'a imza attı

Mert Nobre ile yollarını ayıran Altay, göreve sezon sonuna kadar teknik direktör Serkan Özbalta'yı getirdi. Serkan Özbalta son olarak Manisa FK'yi çalıştırmış ve takımını 2. Lig'de namağlup şampiyon yapmıştı.

Altay'da Mustafa Denizli sonrası teknik direktör Mert Nobre dönemi de sadece 11 gün sürdü. Teknik direktör arayışlarını hızlandıran İzmir ekibi, göreve sezon sonuna kadar Serkan Özalta'yı getirdi. Son olarak Manisa FK'yi çalıştıran Serkan Özbalta, takımını 2. Lig'de namağlup şampiyon yapmıştı.

Trabzonspor ile Bursaspor arasındaki anlaşma bozuldu! Transferde büyük kriz...

SERKAN ÖZBALTA: LİG BUGÜN BİZİM İÇİN YENİDEN BAŞLIYOR

Serkan Özbalta kendisini 6 aylığına Altay'a bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu. Futbolculuk döneminde 1999-2000 sezonunda Altay forması da Serkan Özbalta, siyah-beyazlı camiayı yakından tanıdığını belirterek, "20 yıllık bir aradan sonra Altay'a dönmek çok güzel bir duygu. Burası, Büyük Altay. Her zaman, her şartta, her zorluğu aşacak güce sahip. Lig bugün bizim için yeniden başlıyor" dedi. Özbalta, imzaların atılmasının ardından takımın Antalya kampına katılmak üzere İzmir'den ayrıldı.

Ne Real Madrid, ne Barcelona... Erling Haaland, en büyük hayalini açıkladı

MANİSA FK'Yİ NAMAĞLUP ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Kariyerinde 3 sezon Keçiörengücü'nü çalıştırdıktan sonra geçen sezon 2'nci Lig'de Manisa FK'yı namağlup şampiyon yapan teknik direktör Özbalta, bu sezon 1'inci Lig'de siyah-beyazlıların başında 8 maçta 5 mağlubiyet, 3 galibiyet gördü. Futbolcuyken Altay'ın U21 takımında forma giyen genç çalıştırıcı göreve gelirse düşme hattındaki eski kulübünü kümede tutmaya çalışacak. Özbalta, Süper Lig'de ilk kez çalışacak.

Semih Kaya olmadı, Hamza Hamzaoğlu hedef yükseltti: Yılın transfer bombasını Çaykur Rizespor patlatıyor!