Nabil Dirar'ın menajeri, Club Brugge iddialarını yalanladı

Fenerbahçe’de uzun süre kadro dışı kalan, affedildikten sonra takımın vazgeçilmezlerinden olan Nabil Dirar’ın adı eski takımı Club Brugge ile anılıyordu. Başarılı futbolcunun menajeri konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TM Dijital Haber Merkezi

2 yıl önce Fransız devi Monaco’dan transfer edilen ve özellikle Aykut Kocaman döneminde iyi işler yapan Nabil Dirar, Cocu’nun göreve başlamasının ardından yönetimin aldığı kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. 3 ay A Takımla çalışmalara katılmamasına rağmen Ersun Yanal’ın gelişiyle yeniden kadroya dönen, döndüğü gibi fit görüntüsüyle alkış toplayan Faslı futbolcu Beşiktaş derbisinde iyi bir performans ortaya koyarken oyuncu hakkında Club Brugge iddiaları bir kez daha gün yüzüne çıkmaya başladı.

"YÜZDE YÜZ FENERBAHÇE'DE KALACAK"

TM Dijital Haber Merkezi'nden Levent Gültekin'in haberine göre; Bu sezon Fenerbahçe’de oynadığı 11 maçta 2 asist yapan ve hem Atiker Konyaspor hem de Beşiktaş maçlarında göz dolduran Nabil Dirar hakkında menajeri Fouad Ben Kouider özel açıklamalarda bulundu. Oyuncusu hakkında Club Brugge iddialarının yeni çıkmadığını belirten Kouider, Dirar’ın yüzde yüz Fenerbahçe’de kalacağını sözlerine ekledi.

İşte Fouder Ben Kouider’in açıklamaları:

Dirar Fenerbahçe’de anlaşılamaz bir şekilde kadro dışı bırakılmıştı. Oyuncu uzun zaman forma giymemesine rağmen kendisine çok dikkat ettiği için hazır bir şekilde döndü. Onun yerine başka bir futbolcu uzun süre kadro dışı kalsaydı geri dönüşü bu kadar hızlı olamazdı. Club Brugge iddiaları yeni değil sürekli yapılıyor ama şunu söyleyebilirim; Dirar yüzde yüz Fenerbahçe’de kalacak ve sözleşmesinin sonuna kadar kulübüne hizmet edecek.