Mustafa Sarıgül AKŞAM'a konuştu, eski yol arkadaşı Abdullah Avcı'yı övdü

Esenler Erokspor'un hocası Mustafa Sarıgül de eski yol arkadaşı Abdullah Avcı'yı övdü: “Hem hocalığı hem insanlığı dört dörtlük. Her zaman yanındaki ekibine bir şeyler katmaya çalışır.”

AKŞAM Özel Haber

Orçun Özateş

ABDULLAH Avcı'nın Trabzonspor'da, Recep Uçar'ın Ümraniyespor'daki başarısını yakalayan bir başka isim de Esenler Erokspor'u 2. Lig'e taşıyan Mustafa Sarıgül. Abdullah Avcı'nın eski yardımcılarından olan Sarıgül, tecrübeli teknik adam hakkında AKŞAM SPOR'a şu açıklamaları yaptı: "Sayın Abdullah Avcı Hocamız, Sayın Recep Uçar Hocamız ve ben oyuna odaklı, oyuncu gelişimine odaklı işler yapıyoruz. Abdullah Hocamız bize bir yol haritası belirledi. Biz de bu yol haritası üzerinde çalışmalar yaptık. İnsan olarak da antrenörlük olarak da Abdullah Hocamız dört dörtlük birisi...

DUYGUSAL BİRİ

Antrenör olarak yanındaki ekibine bir şeyler katmaya çalışan bir teknik adam. İnsan olarak da personelinden tutun sporcusuna kadar her şeye ve herkese insani davranan biri. Duygusal bir yapıya sahip. Onları da bir makine olarak görmeyen biri. Onların gelişimine katkı sağlayan bir insan. İnsanlar yan yana olunca. Konuştukları şeyler de oyun felsefesi, düşüncesi de aynı oluyor. Yaşamak istedikleri duygular da aynı oluyor."

KEREM ÇOK YENETEKLİ

ERZİNCAN'DA Kerem Aktürkoğlu ile çalıştığını belirten Mustafa Sarıgül şunları söyledi: "Erzincan'da Kerem Aktürkoğlu ile çalıştık. Oyun planı, oyuncuyu da geliştiriyor. Biz nasıl oynaması gerektiğini gösteriyoruz. Bu sistem içerisinde o da kendine bir yol çiziyor."