Mustafa Muhammed'in başı büyük dertte! Arkadaşı kabul etti...

Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mustafa Muhammed'in başı kopya skandalı nedeniyle dertte. Kendisi adına arkadaşının sınava girdiği tespit edilen Muhammed'e soruşturma açıldı.

AKŞAM

Mısır'ın Giza kentinde yer alan bir eğitim enstitüsünde 24 Ocak'ta Galatasaray'ın forveti Mostafa Mohamed'in arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişinin ünlü futbolcunun yerine sınavlara girdiği söylentileri yerel medyaya yansımasının yankıları devam ediyor.

Mısır basını Mostafa Mohamed'in kendisi yerine sınava giren kişiyle ilgili gayrı resmî bir mesaj verdiğini ve "Söz konusu kişiyle uzaktan yakından bir bağlantım yok. Ben Kamerun'da ülkemi temsil ediyorum. Allah'ın izniyle finali ve taç giyme törenini bekliyorum." dediği belirtildi.

Yıldız golcü sosyal medya hesabından da Mohamed Salah ile bir fotorğafını paylaşıp, "Allah'a hamd olsun." yazdı. Oyuncunun babası da sınava giren gençle tanıştıkları iddialarını yalanladı.

İsmi Galatasaray'la anılıyordu... Açıklama geldi

KAĞITLARA EL KONULDU

Giza Cumhuriyet Savcılığı, Mostafa Mohamed'in kayıtlı olduğu Chabramant Yüksek Enstitüsü'ndeki son 4 sınav kağıdına el koydu.

Oyuncunun yerine sınava giren genç, daha önce 3 sınava daha girdiğini itiraf etmişti. Okuldaki video kameraların da incelendiği bildirildi

3 büyükleri transferde karşı karşıya getiren golcü!

MOHAMED BENİM ARKADAŞIM

Mostafa Mohamed'in yerine sınava giren genç, tutuklandı.

Mohamed'in arkadaşı olduğunu iddia eden genç ifadesinde, "O benim arkadaşım, sınava girmezse geleceği mahvolacak. Sadece yardım etmek istedim. İlk defa böyle bir şey yaptım hayatımda." dedi. Kopyayı yakalayan eğitim görevlisinin de ifadesine başvuruldu.

Cyle Larin'den transfer açıklaması: "Bu sezon..."