Mustafa Muhammed yarıda bıraktı

Galatasaray'ın Mısırlı oyuncusu Mustafa Muhammed, Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının 4. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Rumen ekibi Dinamo Bükreş ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 4. dakikada ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı vuruşun ardından rakip savunmacının darbesiyle yerde kalan Mustafa Muhammed, sol dizini tutarak sağlık görevlilerinin saha içerisine çağrılmasını işaret etti. Sağlık görevlilerinin sahaya girmesinin ardından Mısırlı oyuncunun tedavisine bir süre burada devam edildi.

Sonrasında saha kenarına alınan 23 yaşındaki oyuncu, 9. dakikada yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı.

(Görüntü GSTV'den alınmıştır)

DURUMU BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının 5. dakikasında oyundan çıkan Muhammed'in soyunma odasında yapılan ilk muayenesi sonrası sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem görüldüğü bildirildi. Gerçekleştirilen acil MR tetkiklerinde ise sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edilirken herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmadığı aktarıldı.

Buna ek olarak sol ayak bileği MR'ında kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama mevcut olan oyuncunun tedavisine başlandığı kaydedildi.

Galatasaray galibiyetle başladı