Mustafa Muhammed: Kral gibi hissettim

Mısırlı Mustafa Muhammed, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye attığı golden sonra yaşadığı duyguları anlattı: “Herkes bana derbinin önemini anlatmıştı. Gerçekten gol attıktan sonra kendimi kral gibi hissettim. Bunu hem takım arkadaşlarım hem de taraftarlar bana hissettirdi.”

AKŞAM

DMC TV'ye konuşan Mustafa Muhammed, "Afrika Şampiyonası'nın bitmesinin ardından Zamalek benimle görüşmek istedi. Tam da bu sırada G.Saray'dan teklif geldi. Teklif gelince de ayrılmak istedim. Mısır'da kaldığım sürece değerimin artmayacağını hissettim. G.Saray'da Avrupa'da birçok kulübün dikkatini çekeceğimi düşündüm. Zamalek'ten yönetime ve arkadaşlarıma isyan etmedim. Annemin rahatsızlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamıyordum" dedi.

"RADAMEL YÜZÜNDEN İSTEMEDİM"

Muhmamed, "İlk golü penaltıdan attım. Belhanda topu aldı ve yanına giderek ona atmak istediğimi söyledim. Salgın olmasaydı, Telekom Stadı'nda adım atacak yer olmadığını söylediler. Taraftarımız çılgın. G.Saray'ı tercih etme sebeplerimden biri bu. Falcao sebebiyle şans bulamam diye düşündüm. İlk başta transferi istemedim. Daha sonra Falcao ile anlaşabileceğimi ve rekabete girebileceğimi düşündüm ve öyle oldu. İyi anlaşıyoruz." diye konuştu

'Falcao, ABD'ye gidecek'

"FENERBAHÇE'Yİ KABUL ETMİŞTİM!"

Mısırlı başarılı forvet, "Ordu takımındayken Fenerbahçe beni istedi. Bu teklif üzerine eski takımım Zamalek'ten ayrılmak istedim. Zamalek'in eski yönetimi, Afrika Şampiyonası'nı kazanmak istedikleri için teklifi geri çevirdi. Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra kendimi kral gibi hissettim. Bunu hem takım arkadaşlarım hem de taraftarlar bana hissettirdi. Galatasaray'da oynayıp bunu yapmam çok önemliydi. Gol atmayı ve sürekli sahada olmayı isteyen bir futbolcuyum." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz: Muhatabım değiller