Mustafa Muhammed forsunu çabuk yitirdi

Galatasaray kariyeri müthiş başlayan Mustafa Muhammed'in son haftalardaki düşüşü dikkat çekiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in, gelecek hafta oynanacak Fatih Karagümrük maçına Radamel Falcao'yla başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda satın alma opsiyonuyla Zamalek'ten kiralık olarak devre arasında kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed, son dönemde adeta yokları oynuyor.

Takıma çok çabuk bir şekilde uyum sağlayan Muhammed, Süper Lig'de çıktığı ilk 5 maçta rakip fileleri 5 kez sallamıştı. Aslan'ın gol yollarındaki sıkıntılarını bir anda çözmeyi başaran Muhammed, sonrasında ise performansında büyük bir düşüş yaşadı.

Aslan'ın deplasmanda 2-1 kaybettiği Ankaragücü maçında kırmızı kart gören 23 yaşındaki oyuncu, 3-0 kazanılan Kayseri karşılaşmasında formasına kavuştu ama gol katkısı yapamadı.

4-3'lük Rizespor mağlubiyetinde de etkisiz kalan Muhammed, Milli aranın ardından Hatay mücadelesinde hiç ortada yoktu. Fatih Terim'in ikinci yarının başında oyundan aldığı Mısırlı forvet, sadece 1 isabetsiz şutla maçı tamamladı.

Terim'in bir an önce kendisine gelmesini istediği Muhammed'in yerine Karagümrük karşısında Radamel Falcao'nun ilk 11'de tercih edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.