Mustafa Kapı'nın çekilecek çilesi varmış! Lille'den sonra Adana Demirspor...

Mustafa Kapı, kariyerinde kabusu yaşıyor... Şubat 2020'de Galatasaray'ın sözleşme yenileme teklifini reddettiği gerekçesiyle sarı-kırmızılıların resmi sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir mesajla birlikte kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı sezon sonu, o dönem Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın takımı Lille'e imza atmıştı.

Aksam.com.tr

Son dakika Adana Demirspor haberi: 2 sezon önce Galatasaray ile sözleşme yenilemediği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan, sonrasında Lille'e transfer olan Mustafa Kapı'nın kariyeri baş aşağı gitmeye devam ediyor. Lille'den sonra Adana Demirspor'un yolunu tutan Mustafa Kapı'ya "mavi şimşekler" de merhem olamadı.

Lille'in A takımında forma şans bulamayan ve B takımda görev alan Kapı, toplamda 6 maçta çıkmış, skor katkısı sağlayamamıştı.

Ömer Faruk Beyaz'da büyük tehlike! Emre Belözoğlu 'benzersiz teklif yaptık' demişti

VINCENZO MONTELLA, MUSTAFA KAPI'YA SÜRE VERMEDİ

1,5 sezon Lille'in B takımında kariyerini sürdüren, 1 kez A takım maçında kadroya alınan fakat süre alamayan Mustafa Kapı, devre arası transfer döneminde Adana Demirspor'un yolunu tutmuştu. İmzanın ardından Spor Toto Süper Lig'de 7 maça çıkan Güney ekibinde teknik direktör Vincenzo Montella, 19 yaşındaki futbolcuya hiç şans vermedi. 7 maçlık periyotta 3 kez kadroya giren Mustafa Kapı, hocasından süre alamadı.

Adana Demirspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda penaltılarla 5-3 kaybettiği maçta da kadroya giren Mustafa Kapı, bu maçta da süre alamadı. Yaklaşık 2 ay önce "mavi şimşeklere" imza atan genç oyuncunun kariyerindeki bu düşüşün daha ne kadar devam edeceği merak konusu.

Arda Güler sözleri camiayı karıştırdı! Fenerbahçe'de taraftarlardan büyük tepki

MUSTAFA KAPI, "AVRUPA" İÇİN GALATASARAY'DAN AYRILMIŞTI

Mustafa Kapı, Galatasaray'dan ayrılık sürecine ilişkin, "Ben Avrupa'da düzenli olarak oynayıp uzun süre kalmak istiyorum. Galatasaray'dan Türkiye'de kalmak için değil, kariyerime Avrupa'da devam etmek istediğim için ayrıldım. Umarım düzenli olarak uzun yıllar Avrupa'da futbol oynarım." sözleriyle açıklamıştı.

Lille transferinin kendisi açısından doğru bir karar olduğunu vurgulayan 19 yaşındaki futbolcu, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Lille'e transferim konusunda çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Fransa Ligue 1 ve kulübüm genç oyuncuları yetiştiren, oynatan ve değer katan bir kulüp.

Merkez orta saha bölgesinde oynayan Mustafa Kapı'nın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 300 bin euro.

Ve Fenerbahçelilerin beklediği "28 şampiyonluk" konusunda açıklama geldi