Mustafa Denizli ne yapsa olmadı! Tek rakibi Fenerbahçe

Altay'da teknik direktör Mustafa Denizli kötü gidişi durduramıyor. İzmir ekibi son 5 haftada sadece 1 puan toplayabilirken söz konusu periyotta açık ara ligin en kötü takımı konumunda. Son 5 haftada Altay'ı 3 puanla Kasımpaşa ve 4 puanla Fenerbahçe takip etti. Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin takımı buhrandan nasıl çıkaracağı merak konusu.

Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan Altay, son 5 maçta sadece 1 puan aldı. Teknik direktör Mustafa Denizli, İzmir ekibindeki sert düşüşü önleyemezken son 5 haftalık periyodun en kötü takımı Altay oldu. Altay'ı 3 puanla Kasımpaşa ve 4 puanla Fenerbahçe takip etti.

3 GOL ATIP 9 GOL YEDİ

Söz konusu 5 haftalık periyotta Gaziantep FK (D), VavaCars Fatih Karagümrük, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (D) ve Antalyaspor'a (D) yenilip, Demir Grup Sivasspor'la berabere kalan İzmir ekibi, 3 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Siyah-beyazlılar, son 5 maçta 14 puan bıraktı.

ALTAY'I KASIMPAŞA VE FENERBAHÇE TAKİP EDİYOR

Süper Lig'de 20 kulüp arasında Altay'dan sonra son 5 haftada en az puan toplayan takım 3 puanla Kasımpaşa oldu. Yukatel Kayserispor, Göztepe, Fenerbahçe ve Demir Grup Sivasspor ise aynı periyotta 4'er puanı hanelerine yazdırabildi. Ligde Beşiktaş'ı 2-1 yenerek son 5 maçını kazanan lider Trabzonspor 15 puanla son 5 haftanın da lideri olurken, Karadeniz ekibini 12 puan toplayan Medipol Başakşehir izledi. İttifak Holding Konyaspor, Galatasaray ve Atakaş Hatayspor da son 5 müsabakalarında 10'ar puan toplayarak başarılı takımlar arasında yerlerini aldı.