Mustafa Denizli ile Rize'den ayrıldı

Çaykur Rizespor yönetimi Mustafa Denizli ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Ayrılık sonrası kulisler özellikle A Milli Takım iddiası ile çalkalanıyor.

Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e çıkaran deneyimli teknik adam Mustafa Denizli görevinden istifa etti.

RİZE'Yİ DENİZLİ UÇURMUŞTU

Çaykur Rizespor, 2007-2008 sezonunu 29 puan ile 17. sırada tamamlayarak ligden düşen yeşil-mavililer, devre arasında takımın başına getirdiği deneyimli teknik adamıyla mutlu sona ulaşarak 5 sezon sonra Süper Lig'e yükselme başarısı göstermişti.

Rize, ilk yarıyı 27 puanla Manisaspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor ve 1461 Trabzon'un gerisinde 27 puanla 5. sırada kapatan Çaykur Rizespor, devre arasında Mustafa Denizli ile anlaşmıştı. Denizli'nin görev yaptığı 15 haftada yeşil-mavililer, Spor Toto Süper Lig'e yükseldi. Deneyimli çalıştırıcının görev yaptığı 15 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 32 puan toplayan Karadeniz ekibi, ilk yarıda elde ettiği puanlardan daha çok kazanarak ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig'e çıktı.

KULİSLER KAYNAMAYA BAŞLADI

Denizli'nin istifa etmesiyle birlikte kulislerde dedikodu kazanı da kaynamaya başladı. Denizli'nin Milli Takım'a gidebileceği iddia ediliyor. Abdullah Avcı'yla mutsuz olan Futbol Federasyonu'nun Denizli'yle temas geçebileceği öne sürülüyor. Denizli'nin ismi Beşiktaş için de gündeme gelebileceği bir diğer iddia.