Mustafa Denizli: 'İçimde ukteydi'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'e yükselmei garantilemelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'de bitime iki hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'un deneyimli teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşam sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli yaşadıkları önemli başarıyla ilgili olarak, "Güzel bir duygu. Önemli bir çalışma oldu. Başka türlü bu işin altından kalkamazdık. Bir çok şeyi değiştirdik. Kısa sürede başarıyı getirecek çalışma ne olabilirdi bunları uyguladık. Bir çok şeyi değiştirmeye çalıştık. Hayatımda bir çok şampiyonluk yaşadım ama bugünün değeri çok farklı. Bu ligde şampiyonluk yaşamak içimde bir ukteydi. Bunun için Rize'ye geldim" dedi.

Denizli mutlu olduğunu dile getirerek, "Zor görevleri başarınca mutluluğunuz daha büyük oluyor. Beşiktaş ile şampiyon olduğumuzda da devreyi 6. bitirmiştik. Rize'de de ilk yarıyı 6. bitirdik. Bundan sonra heralde 6. olursak başarıyı yakalayacağız" diye konuştu.