Mustafa Cengiz'in tedavi gördüğü hastaneden açıklama: Hayati tehlikesi yok

Evinde geçirdiği nöbet sonrası acilen hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Mustafa Cengiz'le ilgili hastaneden açıklama geldi. Mustafa Cengiz'in hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Mustafa Cengiz'in sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Eralp, şu bilgileri verdi:

"Hastamız Mustafa Cengiz, evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastanemize getirilmiş olup, planlanan işlemler sırasında nöbet geçirmiştir. Kendisine acilen müdahale yapılmış ve durumu çok hızlı olarak kontrol altına alınmıştır. Yapılan ilk değerlendirilmelerinde yaşamını tehdit eden bir bulgu saptanmayan Sayın Cengiz, halen yatan hasta servisinde takip altındadır."

BURAK ELMAS'TAN MESAJ

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, eski başkan Mustafa Cengiz'le ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Burak Elmas'ın Mustafa Cengiz mesajı şöyle:

"Galatasaray Spor Kulübü eski başkanımız Sayın Mustafa Cengiz'in tedavi sürecini yakından takip etmekteyiz. Bu zorlu süreci atlatacağına inanıyor ve kendisine acil şifalar diliyoruz."