Mustafa Cengiz'den derbi öncesi futbolculara: Biz nasıl ödemelerini yapıyorsak...

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, seçimlerde aday olup olmayacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Cengiz, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisine de değindi ve yine futbolculara seslendi.

"DAKTİLO İLE YAZILMIŞ BİR METİN İLE..."

Kendisini başkan adayı olarak teklif ettiğine ilişkin sosyal medyada dolaşan belgelerin tamamen düzmece olduğunun altını çizen Mustafa Cengiz, "Bu mümkün değil. Daktilo ile yazılmış bir metin ile kendimi aday olarak mı önereceğim. Bu saçma bir şey. Kendimi mi önermişim? Asılsız bunlar" diyerek sert çıktı.

Adayların genel olarak söylemleri ile başkanlık makamına zarar verdiklerini söyleyen Cengiz, şöyle devam etti:

"YIPRATMA POLİTİKASI UYGULUYORLAR"

"Galatasaray'da başkanlık çok değerlidir. Maalesef başkan adayları, söylemleri ile başkanlık koltuğunu itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Tam bilgiye sahip olmadan, akıllarına gelenleri söyleyip yıpratma politikası uyguluyorlar.

"O KADAR SIKILDIM Kİ ADAY OLUP OLMAMAYI BİLE GÖZDEN GEÇİRİYORUM"

Bugün ben, yarın başkası bu koltukta oturabilir ama değerli olan başkanlık koltuğudur. Kişilere karşı tepki olabilir ama koltuğa karşı herkes saygılı olmalıdır. O kadar çok bu işlerden sıkıldım ki aday olup olmamayı bile gözden geçiriyorum."

DERBİ SÖZLERİ: FUTBOLCULAR YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYARAK OYNASIN

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisine de değinen başkan Cengiz, "Beşiktaş maçı Galatasaraylı oyuncuların final maçıdır. Yüreklerini ortaya koyarak oynasınlar, derbiyi kazansınlar. Kazanmaları da gerekir.

"BİZ NASIL ÖDEMELERİNİ YAPIYORSAK FUTBOLCULAR DA..."

Nasıl biz yönetim olarak yerli-yabancı ayırmadan herkesin ödemelerini yapıyorsak, onların da görevi çıkıp sahada sonuna kadar mücadele etmek. Şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Beşiktaş'ı yenersek bu şansımızın olabileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

(Sabah)