Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a çok konuşulacak cevap: TFF bu ayrımcılığa ne diyecek?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Cengiz, Ali Koç'un Mesut Özil transferiyle ilgili sarf ettiği ‘Birileri elin oğlu, biri evin oğlu' sözlerine cevap verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV’de açıklamalarda bulundu. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik koşullar sebebiyle bağış kampanyası başlattıklarını belirten Cengiz, teknik direktör Fatih Terim’in belirlediği isimlerle görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek her an transfer açıklayabileceklerini dile getirdi.

Öte yandan Mustafa Cengiz, Ali Koç’un Mesut Özil transferiyle ilgili söylediği ‘Birileri elin oğlu, biri evin oğlu’ sözlerine de cevap verdi. Koç’un bu sözlerine TFF’nin vereceği tepkiyi merak ettiğini dile getiren Cengiz, şu ifadeleri kullandı:

"BU NASIL BİR MANTIKTIR"

“Benim disiplin kurulu yedek üyeme, attığı bir tweetten dolayı ceza verdiler. Ali Koç'la şahsi bir problemim yok ancak bir sözü hoşuma gitmedi. 'Birileri elin oğlu, biri evin oğlu evine geldi' demek nasıl bir mantıktır? Ben bunu anlamıyorum.

"TFF BU AYRIMCILIĞA NE DİYECEK?"

Aslını reddeden birine evin oğlu dememek gerek bence. Elin oğlu, evin oğlu dememek gerekiyor. Merak ediyorum, TFF bu ayrımcılığa ne diyecek?”