Mustafa Cengiz: Şereflerini hatırlasınlar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kendi futbolcuları dahil çok ağır konuştu: “Yedlin'in sakatlandığı pozisyonda 10 futbolcumuz itiraz etmeliydi. Futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerek. Adamların ipinde değil!.. Çıldırıyorum.”

AKŞAM

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Karagümrük maçında Yedlin sakatlandığında 10 futbolcu itiraz etmeliydi! G.Saray'ın ayağa kalkması gerek. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerek. Türkiye'nin en büyük camiasını temsil ediyorlar. Ölümüne mücadele gerekir. Futbolcularımız neden bunu yapmıyor? Adamların ipinde değil. Profesyonelce bakıyorlar. Primlerine bakıyorlar. Türk futbolcular nerede o zaman? Ben orada izlerken çıldırıyorum" dedi.

VAR ODASINDA TELEFON!

Başkan Mustafa Cengiz, "Geçen yıl Onyekuru'ya Sivas maçında yapılan hareket var. Bu nasıl kansızlık ya! Sivasspor'da tribüne 6 işareti yapan Ziya isimli oyuncunun Onyekuru'ya yaptığı harekete devam kararı verdiler. Cumartesi ve pazar günleri izlediğim maçları yarıda bıraktım. Tiyatro bu. Kurgu bu. Suat Arslanboğa gibi militan bir hakem dünyada yok. Bundan sonra orta hakeme değil VAR'a bakın? Telefon giriyor mu VAR odasına? Kısa mesaj atan var mı?" diye konuştu.

"SERDAR TATLI AYRILSIN"

Mustafa Cengiz, "Merkez Hakem Komitesi görevini yapmıyor. Serdar Tatlı, ezeli rakibimizin taraftarı. Serdar Tatlı oradan ayrılsın. İrfan Can'ın hareketini kimse görmüyor. Aleyhimize yapılan hatalardan bıktık. Galatasaray ve Fenerbahçe, yayın havuzunu dolduruyor. Benden alıp niye Anadolu kulüplerine veriyorsun. Benim yarattığım hasılat 40 milyon. Galatasaray ve Fenerbahçe ayrı bir yayın sözleşmesi yapmalı. Fenerbahçe'nin böyle bir beklentisi yoksa bir şey demem" açıklamasında bulundu.

FUTBOLCULAR RAHATSIZ OLDU

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in açıklamaları sonrasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı futbolcular idman öncesi Teknik Direktör Fatih Terim ve teknik heyet ile bir araya gelerek Cengiz'in açıklamalarından ötürü rahatsızlığını dile getirdi.