Mustafa Cengiz: 'Kulağımıza hileye dair dedikodular geliyor'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferlerinin imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kritik açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'nın Mame Thiam'ı da Fatih Öztürk gibi bedelsiz verdiklerini açıklaması üzerine Başkan Cengiz şu açıklamaları yaptı:

"Ben Fenerbahçe'ye çok büyük saygı duyan bir insanım. Hepsi ailemiz, annemiz, babamız, kardeşimiz... Ben hiçbir camiaya laf etmem, laf da ettirmem. Biz Fatih Öztürk'ün ne aldığını açıkladık mı? Açıkladık. Ben aynı davranışı rakip camialardan bekliyorsam bu onlara hakaret mi? Sorun, yahu kaça aldınız? Neden açıklamıyorsunuz? Varsa hileye gitmemek gerekir. Bakın varsa diyorum. Biz yaparsak bize gelin hesap sorun. Öyle dedikodular var çünkü hileye dair... Yapmayana da beceriksiz derler. Çok kötü şeyler bunlar. Rakiplerimizin böyle bir yola gideceklerine inanmıyorum, inanmak istemiyorum ama büyük dedikodular geliyor kulağımıza.

Dün yaptığım konuşmalarda da kimseyi hedeflemedim. Fenerbahçemiz, Trabzonsporumuz, Eskişehirsporumuz, Bursasporumuz, Ankaragücümüz çok güçlü olsun, çıta yükselsin. Sahada mertçe, delikanlıca mücadele olsun. Geçen seneki hakem hataları olmasın. İnsanlar sadece kendi canı yanınca bağırmasın.

Hem Beşiktaşımıza hem Mensah'a candan başarılar dilerim. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz Önemli olan pratikte yapılanlar. Biz başarılar diliyoruz ama hiç kimseye yanlış yapmadığımıza inanıyoruz"