Mustafa Cengiz: Hapis cezası gerekiyordu!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, olaylı derbide yaşananlar için sert konuştu: “Türkiye Futbol Federasyonu sevki seyirciden yapmadı! Yoksa hapis cezası alırlardı, yöneticilikleri bitecekti. 2 bin 500 kişinin cezası 72 bin TL! Ben de öderim cebimden o zaman!..”

AKŞAM

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Sarı-Kırmızılı takım ile Help Steps arasındaki iş birliği anlaşması toplantısında açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Bu ülkede mütevazı görünme, gerçek sanırlar! Siz ne kadar saygılı, efendi ve hukuk içerisinde kalmaya çalışırsanız, geri kalmış bir takım insanlar ve kesimler, sizi zayıf ve temsilden uzak görür! Size akıl vermeye başlarlar! Türkiye Futbol Federasyonu doğru yola girmeli. Bizim yolumuza değil, doğru yola girmeli." dedi.

DERBİYİ KAZANDIK MI?

Başkan, "Maç saati 16.00'ya alınmış, Kasımpaşa da istiyordu, yayıncı kuruluşa da başvurduk. Beşiktaş'ın saati de değişmiş, ne güzel. F.Bahçe maçı ne oldu? Beyin ameliyatı geçirdim de bilmiyorum! Bizim taraftarda öyle bir hava var ki sanki yenildik, dayak yedik? Arkadaşlara da dedim 'Pusudan atışlar başlar.' F.Bahçe yenilgiyi örttü, 'Vay bizim golümüz verilmedi.' Yav verileydi golünüz, bizim de iki penaltımız, kırmızılar verilmedi." dedi.

Eski hocası konuştu: Mustafa Muhammed, daha iyi olacak

APTAL DEĞİL AKILLILAR

Cengiz, "TFF sevki seyirciden yapmadı! Yoksa hapis cezası alırlardı ve yöneticilikleri bitecekti. 2.500 kişinin cezası 72 bin TL! Ben öderim cebimden o zaman! O PFDK aptal mı? Aksine çok akıllılar. İkinci Başkanıma saldırıldı. Ya bir şey olsaydı, bunun bedelini kim ödeyecekti? Ondan sevk etmedi! 17 kulüp hakemler için bize birlik oldunuz. Bildiri yayınladınız, 'Hakemler de insandır, hata yapabilir' dediniz. Eyy Ali Koç, bunu sen yazdırdın." dedi.

BU KAFAYLA ZOR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Ali Koç, stat amiri gibi dolaşıyor. Alkıştan rahatsız olmuşlar. Allah Allah... Geldin voleybol maçında kazandın, takımı alkışladın. Benim de alkışlamamı istedin. Bu kafa yapısıyla hiçbir yere ulaşamazsın. Böyle kalitesizlik olmaz" ifadelerini kullandı.

Eski hocası konuştu: Mustafa Muhammed, daha iyi olacak

KÜFÜR ETMEYEN VAR MI!

Cengiz, "Arda'nın olayı yanlış ya da doğru ama sevk edilmemeliydi. Bunu tasvip etmiyorum, Arda da etmez. Hiç küfür etmeyen insan var mı aranızda? Oğulcan için de UEFA'ya başvuracağız. Olayın her yeri hukuksuz." dedi.

ÇOCUKÇA SAVUNMAYIN

Başkan Mustafa Cengiz, "Bu derbi öncesi istihbarat aldık. Konuştuklarımız, bildiklerimizin %5'i. Tüm localarda insan vardı. Çocukça savunma yapmasınlar, mertçe desinler ki şifre 1907'ydi. 1907 diyen herkes girdi. Biz aptal değiliz." diye konuştu.

Galatasaray'a Maicon müjdesi

TROLL HESAPLAR

Cengiz, "Marcao'ya yapılan hakaretler, eşine hakaretler... Bazı troll hesaplar, rakip hesaplar... Bununla ilgilenen ciddi ekipler var, ücreti ödenen... Dün de deklare etmişler, Allah şaşırtıyor demek." şeklinde konuştu.

BEN BIKTIM ARTIK!..

Mustafa Cengiz, "Ben istifa ederim ama yasalar izin vermiyor. 52 bin kez söyledim, bıktım! 'Bize serum anlatma' diyor, ne serumu ya? Bunları yapmayın artık. Biz bu taraftar için varız." ifadelerini kullandı.

EMRE'YE CEVAP VERMEM

İrfan Can transferini değerlendiren Mustafa Cengiz, "Bana 10 milyon euro dediniz, şimdi 7 milyon euro diyorlar. O zaman neden benimle pazarlık etmedin? Emre Belözoğlu muhatabım değil. Galatasaray'a hizmet etmiş birisi." dedi.