Mustafa Cengiz: Eziklik ve kaybetme duygusu!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin açıklamalarına sert yanıt verdi: ''Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Marcao'yla ilgili konuşmuş. Bu açıklamadan çıkardığım şudur. Bu eziklik ve kaybetme duygusuna son vermek lazım. Zırva tevil götürmez.''

AKŞAM

Galatasaray ile ENERJİSA arasında güneş enerjisi tesisinin kurulumuna ilişkin imza töreni gerçekleştirildi. Mustafa Cengiz, "Bu paneller 20 milyon TL tutacak. Hepsini ENERJİSA karşılayacak. Panel olduğu gibi bize devredilecek. Daha iyisi yok herhalde. Daha ne olsun? Efendim çatıyı etkiler mi falan alakası yok. Biz duran yere yapacağız güneş panelini. Ayrıca çatı olayını geçmiş yönetimler yapmadı. 25 yılda 100 milyonun üzerinde gelir getirecek." dedi.

"SAÇMALIĞA YANIT VERMEM"

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin yaptığı, "Marcao milletvekili mi, dokunulmazlığı mı var" açıklamasının sorulması üzerine Cengiz, "Ben o acizliğe düşmem. Kulüpler Birliği'nde oturup sarılıyoruz. Aynı anda bildiri yayınlıyorlar. Benim cesaretim Türkiye'nin en az yüzde 45'inden geliyor. Zırva tevil götürmez. Saçma bir lafa açıklama yapmaya kalkarsanız iyice batarsınız. Bu eziklik ve kaybetme duygusuna son vermek lazım." diye konuştu.

Radamel Falcao'nun annesi Carmenza Zarate: Sivas maçındaki penaltıda bacaklarım titriyordu

"SAÇMALIĞA YANIT VERMEM"

Başkan Mustafa Cengiz, "O yaşanan karı hatırlıyor musunuz? Birden bire kar yağınca hepimiz sevindik, ama zemin üzüldü. Bana göre erken açtılar. Çünkü TFF yetkilileri 4 saat önce örtünün açılmasını istiyor. Kötü zeminde Kasımpaşa'yı yendik, iyi zeminde A.Gücü'ne yenildik. Demek ki tek parametre zemin değildi. Buradan hemen yazın 'Teknik heyete laf attı' diye. Ama değil. Şans çok önemli. Son 10 dakikada 5 gol olabilirdi." açıklamasında bulundu.

"HAKEM KARARI TFF'NİNDİR"

Yabancı hakem konusuna da değinen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Burada kararı Türkiye Futbol Federasyonu verir. Türk hakemliğini tehdit edecek bir unsur olmaması kaydıyla. Çok sıkışılırsa, örneğin derbilerde eğer TFF isterse olabilir" dedi. Öte yandan maddi sıkıntılardan da bahseden Başkan Cengiz, "En çok geliri olan da, en çok zarar gören de biziz. Mesela başkan adayı adam gelmiş 500 milyon para koyuyor. Ben bunu görmeliyim. Ne kadar fikir ve görüş varsa yarışsın" diye konuştu.

Galatasaray'da çift forvet ihtimali

BOYD'A YANIT

Galatasaray karşısında Demir Grup Sivasspor'un 2. golünü atan Boyd, "Bu maç Beşiktaş için de önemliydi" demişti. Başkan Cengiz, "Kötü niyetli düşünmüyoruz. Kendi ifadesi. Bu tip tartışmalara girmeyiz" yanıtını verdi.

HATIRA FOTOĞRAFI

Tören sonrasında ENERJİSA Enerji CEO'su Murat Pınar ve G.Saray Yönetimi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Murat Pınar'a Galatasaray forması hediye edildi.