Mustafa Cengiz: 'Ben ağızımı açarsam, sokağa çıkamazsınız'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray TV'de katıldığı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a veryansın etti. Cengiz, listelerindeki oyunculara talip olan Koç'u eleştirdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef alan açıklamalar yaptı. Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

Geldiğim ilk dönem. Inter'den Nagatomo'yu alacağız, günler kalmış transferin bitimine. Inter yöneticileri, 'rakibiniz de sizden sonra teklif yaptı' dedi, şok oldum. Aynı gün sanırım, iftardayız. Yanımdaki Abdurrahim Albayrak bana lütfen bir şey deme dedi. Yüz yüze bakıyoruz, ayıp ya. Aslında derim, benim yapım budur. Demedim Abdurrahim hatrına. Arkası yarınmış, dizi film gibi. Kime talip olduysak ona talip oldular. Biz kime talipsek, hepsine talip oldular. Emre Akbaba örneğin. Fiyat arttırmaya çalışıyorlar belli ki. Hadi Türkiye'de yapın bunu, diğer kulüplerimizin işine gelir bu. Bari yurt dışında yapmayın. Paralar yabancılara mı gitsin? Gerçi bunlar yabancılarla nasıl iç içe, nasıl kazanç ortağı onu da söylemeyeyim şimdi, susayım. Pandora'nın kutusunu bu kadar açıyorum. Tamamını açarsam insanlar sokağa çıkamazlar. Yurt dışı transferlerinde bizim gibi değiller. Biz harbiden o konuda beceriksiziz(!)"