Fernando Muslera sezonu kapattı!

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray'da Fernando Muslera sakatlandı. Sakatlanan Muslera acı içinde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edilen yıldız futbolcu sezonu kapattı...

AA

 Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın sağ ayağında iki ayrı kırık oluştu.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan 27. hafta maçının 15. dakikasında, rakip oyuncu Milan Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Muslera, ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Rize Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Uruguaylı kalecinin yapılan ilk tetkiklerinde, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi.

Film Rize'de koptu! 2-0

MUSLERA'NIN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜĞÜ ANLAR

FENERBAHÇE'DEN MUSLERA'YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Fernando Muslera. En kısa sürede sahalara dönmeni diliyoruz." ifadesi kullanıldı. Uruguaylı kaleci, ligde oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Fatih Terim: "Pes etmeyeceğiz, sonuna kadar devam edeceğiz"

BEŞİKTAŞ VE İSTANBUL BAŞAKŞEHİR'DEN MUSLERA İÇİN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Beşiktaş ve İstanbul Başakşehir kulüpleri, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Geçmiş olsun Fernando Muslera. Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün açıklamasında ise, "Geçmiş olsun Fernando Muslera, geçmiş olsun Galatasaray. En kısa sürede sahalara dönmeni temenni ediyoruz." denildi.

TFF MUSLERA İÇİN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYIMLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaraylı Fernando Muslera'nın Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlık sonrası sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Fernando Muslera ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Muslera'ya acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

DAVID DE GEA’DAN MUSLERA’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Manchester United’ın İspanyol kalecisi David de Gea, Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’ya sakatlığından dolayı sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fernando Muslera’ya dünyanın her yerinden geçmiş olsun mesajları geliyor. Son olarak Manchester United’ın İspanyol kalecisi David de Gea, Muslera’ya destek verdi. 29 yaşındaki eldiven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Muslera’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ünal Karaman: "Final niteliğinde maçlar oynayacağız"

VOLKAN DEMİREL’DEN MUSLERA’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Volkan Demirel, ayağı kırılan Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fenerbahçe’de antrenör olarak görev yapan eski kaptan Volkan Demirel, Çaykur Rizespor maçında ayağında iki kırık oluşan Galatasaray’ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera’yı unutmadı. Demirel, Muslera için sosyal medya hesabından, yaptığı açıklamada, "Geçmiş olsun kardeşim" dedi.

RİZESPOR’DAN ’MUSLERA’ PAYLAŞIMI

Çaykur Rizespor, ayağında iki kırık tespit edilen Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı. ,Rizespor’un sosyal medya hesabından şu mesaj yayımlandı:

"Hiçbir olgu, insan sağlığından önemli değildir. Kaval kemiğinde kırık tespit edilen Fernando Muslera’ya, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz!"

Galatasaray'da iki değişiklik

OKAN BURUK’TAN MUSLERA’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçında sağ tibia ve fibulasında kırık oluşan Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Turuncu-lacivertlilerin Teknik Direktörü Okan Buruk, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aynı sakatlığı senin gibi, hem acı çekerek hemde futboldan uzak kalacak olmanın üzüntüsü ile yaşayan biri olarak, seninde benim gibi en kısa zamanda sahalara dönüp, tekrardan kaledeki kurtarışlarına devam etmeni dilerim. Geçmiş olsun Muslera" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Muslera ve Andone açıklaması