Münir El Haddadi Trabzonspor yolunda!

İspanyol basını Sevilla'nın elden çıkartmak istediği golcü Münir El Haddadi için şu ana kadar en iyi seçeneğin Trabzonspor olduğunu iddia etti. Görüşmeler sürüyor.

AKŞAM

Son dönemde kadrosuna kattığı yeni isimlerle gündemi sarsan Trabzonspor'un son gözdesi Sevilla'nın golcüsü Münir El Haddadi.

İspanyol www. estadiodeportivo.com sitesi Sevilla'nın elden çıkarmak istediği Haddadi için en iyi adresin Trabzonspor olduğunu iddia etti.

Haberde şu detaylara yer verildi:

"Sevilla'nın bazı oyuncuların maaşlarından kurtulması gerekiyor. Savunmaya transfer için daha fazla oyuncunun ayrılması gerekiyor. Münir El Haddadi çıkış rampasında olanların arasında en fazla talipleri bulunan oyuncu durumunda.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Faslı oyuncuyu Teknik Direktör Julen Lopetegui'nin yeni sezon planlarına almadığını herkes biliyor. Kulübün niyeti onun ayrılmasına izin vermek. Marc Bartra'yı resmen bitiren Türk ekibi Trabzonspor, forvet bölgesinde daha fazla seçenek istiyor. Bu nedenle Haddadi'yle ilgileniyor. Abdullah Avcı da Münir'i beğeniyor. Görüşmelerde iki tarafın da yaklaşımı olumlu.