Muhteşem Ziyech

Kırmızı Şeytanlar'a 2 frikik golü atan G.Saray'ın kahramanı için Hollanda bası nı, “Muhteşem Ziyech! ManU çöküşte” yorumunu yaptı. Rakibin hocası Ten Hag da “Şunu söylemeliyim ki o Hakim… Onun dehasını biliyorum” dedi.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Galatasaray'ın Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı maçta 2 frikik golü atarak dönüş fitilini ateşleyen Hakim Ziyech, dış basında gündeme damga vurdu. Dronten doğumlu Faslı futbolcu için Hollanda basınından Voetbalprimeur, "Muhteşem Ziyech sayesinde! Manchester United Şampiyonlar Ligi'nde çöküşün eşiğinde. Ten Hag'ın takımı maçın henüz başında erkenden büyük bir üstünlük sağladı ama mükemmel Ziyech, Onana'yı saf dışı bıraktı.

TEN HAG RAHAT NEFES ALAMADI

Bruno'nun muhteşem golünden sonra skor 2-0'dı. Ziyech ayağa kalktı. Yarım saatlik oyunun ardından maça gerilim getirdi. McTominay yeniden farkı 2'ye çıkardığında Ten Hag rahat nefes alabiliyor gibi görünüyordu, ama öyle değildi. Hiçbir şeyin gerçeklerden uzak olmadığı ortaya çıktı. Ziyech'e bir kez daha izin verdiler sonrasında Onana hiç iyi görünmüyordu. Türkler, Ziyech'in pası ve Kerem'in golüyle United'ın bir kez daha kazanamadığını gösteriyordu" yorumunu yaptı.

GARNACHO'YA TOKAT GİBİ CEVAP

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag, İngiliz basınına Onana'yı korumak zorunda kaldığı anda Hakim Ziyech'i övdü: "Ama şunu söylemeliyim ki o Hakim... Onun dehasını biliyorum. Bu tür bölgelerde olağanüstü. Ona serbest vuruşlar vermenin savunması çok zor." Öte yandan Ziyech'in, Garnacho'ya attığı bakış sosyal medyada da gündemin zirvesine oturdu. Golden sonra tribünlere 'CR7' hareketi yapan Garnacho'yu izleyen Ziyech, intikamını 2 golle aldı...