Muhteşem başlangıç! Hyeon-gyu Oh ayağının tozuyla şov yaptı

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, zorlu Başakşehir deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maçı 1 gol ve 1 asistle tamamlayan Hyeon-gyu Oh, forma giydiği 2 maçı da boş geçmedi.

IHA

Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-gyu Oh, geçtiğimiz haftanın ardından Başakşehir maçında da ağları sarsarak, ikinci maçında ikinci golünü kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların devre arasında kadrosuna kaydettiği Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz hafta oynadıkları Alanyaspor müsabakasının ardından bu hafta da rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki golcü, siyah-beyazlı formayla çıktığı 2 maçta da gol sevinci yaşadı.

Ayrıca Güney Koreli forvet, 2005-2006 sezonunda ilk iki maçında gol atan gol atan Brezilyalı forvet Ailton'un ardından siyah beyazlı formayla ilk iki maçında gol atan ikinci isim oldu.

Mücadeleye 11'de başlayan Hyeon-Gyu Oh, 86. dakikada yerini Mustafa Hekimoğlu'na bıraktı.