Muhtemel 11'ler: Medipol Başakşehir-Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. İşte muhtemel 11'ler...

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Galatasaray'da kart cezalısı olan Emre Kılınç, forma giyemeyecek. Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena ise riske edilmeyecek.

Teknik Direktör Torrent'in, Marcao'nun yokluğunda bu haftaki tercihi Alpaslan olacak. Sivasspor maçında şans bulan Semih'in de sakatlığının bulunduğu, bu yüzden alternatif olarak kulübede genç Işık Kaan Arslan'ın olacağı belirtildi.

GOMIS 11'DE BAŞLAYACAK

Forvet konusunda ise Gomis ile Muhammed arasında kararsız kalan Torrent'in tercihini yine tecrübeli forvetten yana kullanıp, Muhammed'e ikinci yarı şans verebileceği bildirildi.

Ceza sınırında bulunan Fernando Muslera, Patrick van Aaholt ve Ryan Babel ise kart görmeleri durumunda Adana Demirspor maçında görev alamayacak.

Florya'da ortam gergin! Futbolcular, teknik heyet...

SAAT: 19.00

STAT: Fatih Terim

YAYIN: beIN Sports 1

HAKEM: Fırat Aydınus

MUHTEMEL 11'LER

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Caiçara, Duarte, Epureanu, Lima, Tolga Ciğerci, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Trezeguet, Gulbrandsen

GALATASARAY: Muslera, Sacha Boey, Alpaslan, Işık Kaan, van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Babel, Cicaldau, Kerem, Gomis.

Domenec Torrent kulüp arıyor