Muhtemel 11'ler: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe

Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oluyor. Süper Lig'de oynadığı son 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik alan ve 2. sıraya kadar yükselen Fenerbahçe, kümede kalmak adına son şanslarını kullanan Rizespor engelini de geçip hedefine kayıpsız ilerlemek istiyor. İşte kritik mücadelenin muhtemel 11'leri…

Süper Lig'deki son 9 maçından 8 galibiyet, 1 beraberlik çıkararak müthiş bir ivme yakalayan Fenerbahçe, lig ikinciliği hedefi doğrultusunda kritik bir viraja çıkıyor. Fenerbahçe, kümede kalma konusunda son şanslarını kullanan Çaykur Rizespor deplasmanında 3 puan arıyor. İşte mücadelenin muhtemel 11'leri...

MUHTEMEL 11'LER

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Ponck, Holmen, Eren, Sabo, Baiano, Boldrin, Boyd, Bolesie, Cisse.

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi, Serdar Aziz, Kim, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Zajc, İrfan Can, Mert Hakan, Rossi, Serdar Dursun.

Geride kalan 33 haftalık dilimde 62 puan toplayan Fenerbahçe, ligde ikinci sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertli ekip, az da olsa şampiyonluk umudunu sürdürmek ve İttifak Holding Konyaspor ile girdiği ikincilik yarışında avantajını korumak için Rize deplasmanında üç puan arayacak.

Şu ana dek 30 puan toplayan Çaykur Rizespor, 18. sırada yer alıyor ve düşme korkusu yaşıyor.

Karadeniz ekibine, lig sonuna kadar alınacak arka arkaya galibiyetler gerekiyor.

GEDSON FERNANDES YOK

Küme düşmeme adına çok kritik bir maça çıkacak olan Çaykur Rizespor'da yıldız oyuncu Gedson Fernandes, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Sao Tome asıllı Portekizli yıldız, Yukatel Kayserispor maçında bu sezonki dördüncü sarı kartını görmüş ve cezalı duruma düşmüştü.

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Sarı-lacivertli takımda 2 futbolcu, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas ile Attila Szalai, sakatlıkları gerekçesiyle yarın sahada olamayacak.

Kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci'nin ise Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11'de görev alması bekleniyor.

6 FUTBOLCU KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 6 futbolcu, Çaykur Rizespor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertli takımda Luiz Gustavo, Kim Min-jae, Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak, yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 35. haftasında Gaziantep FK ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.