Muhammed Salah felaketi! Liverpool'da ''Turbun büyüğü heybede'' dedirtecek gelişme...

Liverpoollular Sadio Mane şokunu henüz atlatamamışken yeni bir sürprizle daha karşı karşıya: Muhammed Salah... 5 yıl önce İngiliz devine gelen ve burada gösterdiği performansla kulübün sembol isimlerinden birisi olmayı başaran Muhammed Salah'ın takımdan ayrılması gündemde. Üstelik bu talep oyuncudan değil, Liverpool'dan geldi.

aksam.com.tr

Sadio Mane'yi Bayern Münih'e kaptıran Liverpool, takımın en büyük yıldızı Muhammed Salah ile de yol ayrımında. Merseyside ekibiyle sadece bir yıllık sözleşmesi kalan Muhammed Salah'a 70 milyon euro üstü bir teklif gelmesi takdirde oyuncuyla yollar ayrılacak.

Kim Min-jae nihai kararını verdi! Jorge Jesus'la görüşme gerçekleştirmişti...

"MUHAMMED SALAH İÇİN EN MANTIKLI YOL AYRILIK"

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan Mane'yi göndererek Senegalli'den bonservis kazanan Liverpool yönetiminin aynı taktiği Salah için de düşünüyor. Oyuncuyu bedavaya kaptırmak istemeyen ve yeni sözleşme görüşmelerinden de istediği yanıtı alamayan "Kırmızılar", böyle bir çözüm üzerinde düşünüyor. Liverpool, Mısırlı golcü için 70 milyon euronun üzerinde bir teklif gelmesi halinde "evet" demeyi planlıyor.

Valentin Rosier faktörü transferi bitirecek! Beşiktaş'a "pırpır" kanat yine Portekiz'den

ÇIKMAZ SOKAK: SALAH-LIVERPOOL İLİŞKİSİ

Real Madrid'in 30 yaşındaki golcü oyuncu için takipte olduğu ve İspanyol devinin Kylian Mbappe'de yaşadığı hüsran sonrası Salah'a yöneldiği ve ciddi bir teklif yapabileceği kaydedildi. Aksam.com.tr'nin aktardığına göre Mısırlı oyuncunun, yeni kontrat görüşmelerinde haftalık 465 bin euroluk maaş talebi sebebiyle görüşmeler yaklaşık bir yıldır tıkalı. Liverpool, her ne kadar Salah ile yeni sözleşmeye sıcak baksa da takım içi maaş dengelerini bozmamak adına yıldız ismin bu "çılgın" önerisine olumlu yaklaşmıyor. Liverpool'da en çok kazanan futbolcu hali hazırda haftalık 280 bin euroluk maaşıyla Virgil van Dijk. Salah, tecrübeli stoperden sonra geliyor.

Marcao savaşları! Galatasaray'a bir teklif daha... İşte beklenen bonservis

DARWIN NUNEZ ETKİSİ

Real Madrid, Salah'ı önümüzdeki sezon bonservissiz "çözmenin" hesaplarını yaparken Liverpool'un Darwin Nunez'i 75 milyon euro ödeyerek kadrosuna katması sonrası Salah'ın satışı konusunda yelkenler suya indirildi. Bu dev transfer için önümüzdeki günler oldukça belirleyici olacak.

Kaynak: aksam.com.tr

Levent Tüzemen'den iddialı "Okan Buruk" çıkışı! 1996-2000'deki harika üçlü geri geliyor!